سلام
دوستان من تخمک گذاری نداشتم و یکسال اقدامم اما چون پزشکم خیلی احمق بود و من هم هیچ تجربه ای نداشتم تا الآن منو الاف کرد بعد از اینهمه مدت که تخمک گذاری نداشتم تازه ماه پیش پیشنهاد لتروزول داد و روز 10 سیکل تو سونو گفت یه فولی18 داری اما باز هم هیچ راهنمایی نکرد که چه کنم روز14 سیکل درد شدید در تخمدان چپ داشتم که پخش شد زیر دلم رفتم کیت تخمک گذاری گرفتم که مثبت شد رفتم پیش همون دکتر که مثلا بفهمم واقعا تخمک آزاد شده یا نه که سونو کرد و گفت نزدیکی نکن اصلا ممکنه دردت شدید شه و یه مایعی تو لگنه که ممکنه خطرساز شه از اونجایی که من به علم ایشون شک داشتم تو نت مطالعه کردم و متوجه شدم طبیعیه هم درد و هم مایع چون اصلا اون مایع نشونه آزاد سازی تخمکه!!!! سرتون درد نیارم به حرفش گوش نکردم و همون روز نزدیکی کردم و اتفاقا دردم هم کم شد و درنهایت تموم شد.البته دو روز قبلشم نزدیکی داشتیم.حالا که روز 17 سیکلم سینه هام متورم و دردناک شده مثل روزای نزدیک پریود یه حسی بهم میگه لقاح پیدا کردن و میخوام مامان شم و خیلی عجولم همیشه دلم میخواد زودتر مطمئن شم توروخدا اونایی که تجربه دارن بگن من دارم مامان میشم؟؟؟؟ ضمنا یه دکتر خوب سمت فردوسی یا انقلاب(تهران) بهم معرفی کنین این دکتره هیچی نمیفهمه.
مرسی از همه اونایی که قراره کمکم کنن