2777
2789

اقامت که خیر ولی ویزا اگه شرایط مالی و شغلیتون خوب باشه، و سابقه سفر شنگن داشته باشید احتمالش هست، این چند ماه ویزاها خیلی سخت شده به خاطر شرایط کنونی

... و من به تو ایمان دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوتت که کردن میری هلند، بلافاصلهبعد ورودت چند هزار دلار میدی به وکیل ، وکیل درخواست اقامت و مدارک و کیس مورد نظرت رو میدهدادکاه ، چون پروسش طول میکشه بازم همونجا درخواست تمدید اقامت میکنی ، بعد که دادگاه تشکیل شد اگه کیست قبول شد‌که هیچی اگه رد شد متاسفانه باید برگردی به ایران...

اقامت که خیر ولی ویزا اگه شرایط مالی و شغلیتون خوب باشه، و سابقه سفر شنگن داشته باشید احتمالش هست، ا ...

سابقه سفر ک نداریم،مالی هم ی جوری میشه درستش کرد،شما نمیدونی چجوری میشه اقامت گرفت؟

اصلا چقد احتمال اینکه با دعوتنامه قبولمون کنن هست؟

اقامت که خیر ولی ویزا اگه شرایط مالی و شغلیتون خوب باشه، و سابقه سفر شنگن داشته باشید احتمالش هست، ا ...

المان هم همینطور؟؟؟مثلا برای ویزای کار؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
سابقه سفر ک نداریم،مالی هم ی جوری میشه درستش کرد،شما نمیدونی چجوری میشه اقامت گرفت؟ اصلا چقد احتمال ...

اقامت که خیلی مشکل هست، مگر اینکه همون طور که دوستمون توضیح دادن پناهنده بشید، 

متاسفانه این روزها خیلی احتمال ویزا گرفتن پایین اومده یکی به خاطر شرایط کنونی و یکی هم که ایرانیها رفتن و دیگه برنگشتن ، من همین الان چند نفر میشناسم با دعوتنامه رد شدن

سابقه سفر ک نداریم،مالی هم ی جوری میشه درستش کرد،شما نمیدونی چجوری میشه اقامت گرفت؟ اصلا چقد احتمال ...

با دعوتنامه فقط ويزاي توريستي ميدن بهتون كه به اقامت منجر نميشه اما بعد از ورودتون به هلند ميتونين اعلام پناهندگي بكنيد كه براي اونيكي واستون دعوتنامه زده بد ميشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چجوری میشه ک رد میکنن؟؟ب چ دلایلی؟

وقتی میری دادگاه با وکیلت‌ اونجا بهت میگن چرا میخوای بمونی هلند !؟ و باید دلیل بیاری ... معمولا شااااید وکیل تا حدودی بتونه کمکت کنه ولی هر چیزی با دلیل ...اگه دلیلت رو مناسب ندونن رد میشی

المان اگر کار پیدا کردی کارفرمات میتونه درخواست ویزا بده بعد ویزا شش ماه میدن یا کمتر بعد که رفتی موندی هی تمدید میشه تا دو سال بعد چهار ساله پرمننت میدن بعد اگر زبان آلمانی تا حدی بلد شده بودی بهت اقامت دایم یا سیتی زن میدن

اقامت که خیلی مشکل هست، مگر اینکه همون طور که دوستمون توضیح دادن پناهنده بشید،  متاسفانه این ر ...

برای پناهنده شدن دلیل میخواد ک من ندارم،پناهندگیم دوس ندارم،اگه با دعوتنامخ برم و اونجا بچمو ب دنیا بیارم چی؟

ببخشید ک خیلی میپرسم 

آلمان هم خیلی خیلی مشکله، ویزای کار که اصلا بعید میدونم به کسی بدن، مگر اینکه مورد خاصی باشه و تخصص خاصی داشته باشید یا مثلا اون شرکت در آلمان براتون تقاضای ویزای کار داده باشه و تمام هزینه هاش رو حاضر باشه بپردازه، الان آلمان شدیدا با بحران پناه جو وخارجی مواجه هست، کلافه شده از دست خارجیها

با دعوت نامه اقامت نمیشه   گرفت اقامت الکی نیست ولی با دعوتنامه ویزای توریستی میتونی  بگیرین فک کنم

برای پناهنده شدن دلیل میخواد ک من ندارم،پناهندگیم دوس ندارم،اگه با دعوتنامخ برم و اونجا بچمو ب دنیا ...

آلمان به زایمان کاری نداره .... مثل بعضی کشورا نیست ... تازه کلی هزینه زایمانته ، همینجا زایمان کن همینجا وکیل بگیر و از طریق مدرک تحصیلی خودت یا شوهرت برو کانادا ، سنگین و رنگین