2777
2789

فقط هر کاری کردی پناهنده نشو

انقدر ایرانی ها رفتن و دروغ سر هم کردن الان خیلی خیلی سخت شده آواره کمپ ها میشی و تهشم هیچی نیست

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
برای پناهنده شدن دلیل میخواد ک من ندارم،پناهندگیم دوس ندارم،اگه با دعوتنامخ برم و اونجا بچمو ب دنیا ...

خیلی در مورد زایمان در هلند نمیدونم ولی اکثر کشورهایی اروپایی اینطور نیستن که بچه به دنیا بیاد اقامت یا پاسپورت بدن. مثلا آمریکا و کانادا به بچه پاسپورت میدن، در مورد هلند مگر اینکه تحقیق کنید بازم برای پناهندگی، برزد زایمان کنید بعد مثلا بگین من single mum هستم و در ایران شوهرم اذیتم میکنه یا از این چی چیزها، ولی کلا اروپا داره هر روز شرایط رو سختتر میکنه، بعد هم که هزینه زایمان چون بیمه نیستین چند هزار یورو میشه

... و من به تو ایمان دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلمان به زایمان کاری نداره .... مثل بعضی کشورا نیست ... تازه کلی هزینه زایمانته ، همینجا زایمان کن ه ...

اتفاقا من ب کانادا فک میکنم،ولی خودم دانشجوی کارشناسی هنرم شوهرم کارشناسی مکانیک

با این شرایط میشه رفت کانادا؟

برای پناهنده شدن دلیل میخواد ک من ندارم،پناهندگیم دوس ندارم،اگه با دعوتنامخ برم و اونجا بچمو ب دنیا ...

تو آلمان حق خاک دیگه ۳۰ ساله نیست یعنی صرفا با تولد تو اون کشور نمیتونه تابعیت بگیره

اگه بچه تونو اونجا ب دنیا بیارید و یکی از والدینش هم تبعه آلمان باشه به خود بچه فقط اقامت آلمان میدن  نه والدینش

اتفاقا من ب کانادا فک میکنم،ولی خودم دانشجوی کارشناسی هنرم شوهرم کارشناسی مکانیک با این شرایط میشه ...

من وکیل نیستم عزیزم ! باید همینجا یه مشاوره بگیری، ولی اطرافم دیدم با مدارک مختلف و هزینه مناسب رفتن ، یکم زمان میبره و حوصله 

چجوری میشه ک رد میکنن؟؟ب چ دلایلی؟

دلیل و مدرک باید داشته باشی که تو کشور خودت جونت در خطره، حالا یکی کیس مذهبی داره یکی سیاسی ووو

البته الان اونور رفتن خیلی خیلی سخت شده و شما بتونی سفارت ایرانو رد کنی خودش کلیه

خدای مهربونم شکرت