zizigolozr مدیر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 عنوان حرص میخورم | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست سلام دوستان من الان یه هفتس اومدم مهمونی خونه مادرم هی داره منو حرص میده اخه منو با دختر خواهرم مقایسه میکنه درمورد اخلاق و لباسو غیره میگم من میاد منو با کسی مقایسه نکن داره غر میزنه شما ها باهم خوب نیستم شیطونه میگه برم دیگه چیکار کنم حرص نخورم 1398/05/12 | 04:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 اهمیت نده والا من ی کار کردم اجازه ندادم اصلا اسم شوهرمو بیارن و پشت بندش حرف بدی بزنن خوش به حالت اینطوری خوبه یع روز بگذره تلاشمو میکنم برم
ncmm عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1387 خوش به حالت اینطوری خوبه یع روز بگذره تلاشمو میکنم برم والا خانوادم ی جورین حرف بازن منم شوهرمو دوس دارماصن دوس داشتنم نباشه حرف خانواده ها میتونه زندگی ادمو سرد کنه
zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 والا خانوادم ی جورین حرف بازن منم شوهرمو دوس دارماصن دوس داشتنم نباشه حرف خانواده ها میتونه زندگی ا ... وای منم همینطور داداشم میگه چرا النگو برات نگرفته مادرم میگه چیزی برات نمیخره
ncmm عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1387 وای منم همینطور داداشم میگه چرا النگو برات نگرفته مادرم میگه چیزی برات نمیخره یکی نیست بگه چیکار دارید زندگیمون خوب باشه کافیه.انگار النگو خیلی مهمهمنم طلاهامو فروختم میگفتن سرت کلاه گذاشته نمیفهمن ک زندگی مشترکه
ncmm عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1387 وقتی حرف میزنن راجب شوهرتو زندگیت بگو من زندگیمو شوهرم دوس دارم بهتره دخالت نکنید ب شوهرم توهین نکنید.خداروشکر شوهر فلانی خوبه فلان چیزو داره من ب زندگیم راضیم شما راضی نیستید قرار نیست با شوهر من زندگی کنید تمام
zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 وقتی حرف میزنن راجب شوهرتو زندگیت بگو من زندگیمو شوهرم دوس دارم بهتره دخالت نکنید ب شوهرم توهی ... اره والا همین کارو میکنم
zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 یکی نیست بگه چیکار دارید زندگیمون خوب باشه کافیه.انگار النگو خیلی مهمه منم طلاهامو فروختم میگ ... خیلی بده دخالتتت گوش نده زندگیتو بکن