zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 عنوان حرص میخورم 141 بازدید | 21 پست سلام دوستان من الان یه هفتس اومدم مهمونی خونه مادرم هی داره منو حرص میده اخه منو با دختر خواهرم مقایسه میکنه درمورد اخلاق و لباسو غیره میگم من میاد منو با کسی مقایسه نکن داره غر میزنه شما ها باهم خوب نیستم شیطونه میگه برم دیگه چیکار کنم حرص نخورم 1398/05/12 | 04:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nokhodche_77 عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 5009 مامان منم بعضی وقتا مقایسه میکنم اصلا دوس ندارم وقتی غصه های یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله 👌
zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 منم اینجوریم خیلی گریه کردم اخه دختر خواهرم تعریف خیلی از خودش و خانواده شوهرش میکنه من کم محلی باهاش میکنم
ncmm عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1387 براتو خوبه والا.منو مادرم نمیزاره ی شب بمونم میگه خواهرتو بچش اذیت میشن منو بعد زایمانمم نگه نداشت
zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 براتو خوبه والا.منو مادرم نمیزاره ی شب بمونم میگه خواهرتو بچش اذیت میشن منو بعد زایمانمم نگه نداشت الهی عزیزم سخته واقعا من دختر خواهرم بدم اومده ریا داره همش تعریف خشگلی و شوهرش میکنه ریکاری بدم میاد بعد منم با اون مقایسه میکنه
ncmm عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1387 الهی عزیزم سخته واقعا من دختر خواهرم بدم اومده ریا داره همش تعریف خشگلی و شوهرش میکنه ریکاری بدم میا ... ❤❤منم ی مدت زیاد مقایسه میشدم با دختر عمو و عمه و اینا البته الانم فرقی نکردههرسری میگفتن فلانی اینطوریه تو نه میگفتم باشه
zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 ❤❤ منم ی مدت زیاد مقایسه میشدم با دختر عمو و عمه و اینا البته الانم فرقی نکرده هرسری میگفتن فلانی ... الان داره غر میزنه من از بچه شانس نیوردم چیکار کنم یه هفته غر زدنشو تحمل کنم به شوهرم بگم زودتر بییا
ncmm عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1387 الان داره غر میزنه من از بچه شانس نیوردم چیکار کنم یه هفته غر زدنشو تحمل کنم به شوهرم بگم زودتر بییا من ک در این مواقع تو گوشیم برام مهم نی
zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 من ک در این مواقع تو گوشیم برام مهم نی میتونم حرص نخورم در شرف بارداری هم هستم بدتر
ncmm عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1387 میتونم حرص نخورم در شرف بارداری هم هستم بدتر زیاد نمون برومنم کمکردم رفت و امدو پسرم همش میگه بریم
zizigolozr مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 268 زیاد نمون برو منم کمکردم رفت و امدو پسرم همش میگه بریم البته باردار شدن اخه تنبلی دارم دکتر گفته استرس نداشته باش اخه بگم برم میگه نه شوهرت برو با اتوبوس نه
ncmm عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1387 البته باردار شدن اخه تنبلی دارم دکتر گفته استرس نداشته باش اخه بگم برم میگه نه شوهرت برو با اتوبوس ن ... اهمیت ندهوالا من ی کار کردم اجازه ندادم اصلا اسم شوهرمو بیارن و پشت بندش حرف بدی بزنن