2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

63 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من همون شب عروسی اقدام کردم برا بارداری😂البته بگم که نا دستی شد😂 اما خب باردار نشدم ولی الان به شدت بچه میخوام و حتی خوانواده شوهرم و خودم خیلی اصرار دارن و حتی میگن ما مخارجش رو تعمین میکنیم البته بگم وضع ما خداروشکر بد نیس شوهرم تو مغازه کفش فروشی کار میکنه اما هرچی التماسش میکنم برا بچه قبول نمیکنه میگ نمیتونم خرجشو بدم و حتی میگ با وجود بچه زندگیمون خراب میشه ولی خب منم دیگ از تنهایی خسته شدم و غصه میخورم میبینم دوستام با بچه هاشون هستن و من نه.تورو خدا واضح بگید چی بگم بهش تا خودش راضی بشه(حتی حاظر شده منو سفر ببره اما بچه دار نشیم)اینم بگم من خودم سنم کمه اما شوهرم ۳۰ سالشه و میترسم اسپرمش ضعیف شه حتی خودم پیش دکتر رفتم میگ رحمت داره تنبلی میکنه و تخمکات خیلی کم فعالیت دارن توروووووووووخدا کممممممممممک کنننننننننننید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همسرت شاید فعلا آمادگی نداره، نگفته تا چه زمانی دوست نداره بچه داشته باشید؟؟

میگه ۳ سال ولی خب دکتر گفته اگه تا یه سال دیگ باردار نشی ممکنه هر بارداریت با سقط روبه رو بشه.اینو به همسرم گفتم ولی خب اون همش میگ دکتر دروغ میگ و حدی نمیگیره