2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 34 پست

ولی قبول کن چادر با ارایش اون رژ ک پرنگ بشه خیلی تضاد شدیدی داره

و یکجوری حالت زشتیه 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهتره با چادر آرایشی نداشته باشی یا حداقل جوری باشه ک دیده نشه،ولی واقعا زور داره مادری ک نتون ...

حالا اونقدری شدید نیست ک فکرش رو کنید مثلا خط و چشم مژه مصنوعی و اینا ک فک کنید خیلی غلیظ باشه در ی مداد و کرم پودر و ریمل کم فقط گاهی اوقات رژم پر رنگ میشه

اصلا سوالشو متوجه شدی؟؟😐

بله😊

و دقیقا جواب سوالشون رو دادم.ناراحت میشند که چرا مادرشوهرشون به ایشون ایراد میگیرند ولی به دخترشون چیزی نمیگند.و با وجود اینکه رعایت میکنند حجاب رو اما باز از طرف مادرشوهرشون حرف میشنوند.

منم گفتم به خاطر خدا حجاب داشته باشند که از هیچ حرفی دلگیر نشند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من چادری هایی رو که آرایششون به چشم میاد رو درک نمیکنم. اگه چادر سر میکنی یعنی میخوای حجاب برتر داشته باشی. پس دیگه اون رژ پر رنگت چه معنی میده. شاید مادر شوهرت هم همینطور فکر میکنه. بنظرم برو راجع به فلسفه چادر تحقیق کن . یا رومی  باش یا زنگی.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
درسته حجاب از واجبات و فرمان خداست،اما این دلیل نمیشه مردی به زن نامحرم نگاه کنه. مردی که اینقدر بی ...

چشماشو ببنده چطور راه بره از جلو میاد مانتو جلو باز اونجاش بیرونه میشه ندید اولین چیز اونجاش دیده میشه روسری که افتاده هوارو نگاه کنن راه برن 

منظور از حجاب نوع پوشش نيست حجاب در حقيقت رفتاره شما ميتوني مانتو جلو باز بپوشي اما طوري رفتار كني كسي چپ نگات نكنه و برعكس ميتوني چادر بپوشي اما ي شهر و دنبال خودت بكشي

الان خدانكرده منظورم شما نيستي ولي شايد مادرشوهرت منظورش نوع رفتارتونه

چشماشو ببنده چطور راه بره از جلو میاد مانتو جلو باز اونجاش بیرونه میشه ندید اولین چیز اونجاش دیده می ...

منم بی حجابی رو تایید نکردم😕

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مادرشوهرت داره شما رو امر به معروف و نهی از منکر میکنه. حجاب دخترها هم به این ماجرا،ربطی نداره. اینکه اونها حجابشون رو رعایت نمیکنند،دلیل نمیشه گه مادرشوهر شما،شما رو امربه معروف و نهی از منکر،نکنه.

مخصوصا اینکه چون شما خودت ظاهرا چادری و مقید هستی،احتمال اینکه سهوا این خطا رو انجام میدی هست،و ایشون امیدواره که با تذکر دادن به شما و  رعایت این موضوع از طرف شما ،شما بهتر  بشید.