2777
2789
عنوان

حجاب

1218 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

من چادری هستم

و خواهر شوهرام مانتویی اپن هستند و خیلی آزادنه می گردن اهل ارایش نیستن زیاد ولی مانتو جلو باز و کوتاه و تاپ زیر مانتوی نازک می پوشن یا کلا جلو نامحرم روسری سر نمی کنن ک اصلا ب من مربوط نبوده و نیست و هیچ وقت دخالتی تداشتم تو این موضوع حتی یک اظهار نظر کوچیک هم نداشتم 

خودم چادریم ولی ب روز می گردم اهل آرایش هستم ولی نه غلیظ و شدید اما گاهی اوقات رژم پرنگ می شه 

همیشه ته آرایش رو دارم پیششون و از اولم ابنطوری بودم

جدیدا مادر شوهرم احساس می کنم غیر مستقیم این ارایش من و ب روی من میاره ک مثلا خوب نیست و اینحرفا واسه نامحرم و تو خیابون 

تو دلم می گم پس دختراش چی ؟ 

اما خودش ک انگار حرف من و می دونه می گه من از اونا هم راضی نیستم 

ولی اینجوری می گه حرصم در میاد

اخه ب اندازه ی کافی حداقل خیلی بیشتر از خانواده ی شوهر اهل رعایتم تو مهمونیا همیشه چادر رنگی سر می کنم و هیچ وقت بدون چادر نبودم 

این خرفا خیلی اذیتم می کنه

اگر هر عملی رو خواستید انجام بدید به خاطر رضایت خدا باشه،از هیچ حرفی ناراحت نمیشید.

شما سعی کنید فرمان خدا رو اجرا کنید،چه دیگران تاییدتون کنتد و چه حرف ناراحت کننده ای بزنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودت برس والا من اصلا خوشم نمیاد جلو شوهرم اونجور بگردن ادم باید حدو حدود بدونه ولی زنا الان ولن زمونه بدیه انتظارم دارن مردا نگاه نکنن چشماشونو ببندن راه برن  وقتی توجه زن جلب میشه میشه مرد توجهش جلب نشه اونجاشون بیرونه شوهرم میگه انگار میگن بیا منو بکن واقعا حیا خوب چیزیه

به خودت برس والا من اصلا خوشم نمیاد جلو شوهرم اونجور بگردن ادم باید حدو حدود بدونه ولی زنا الان ولن ...

درسته حجاب از واجبات و فرمان خداست،اما این دلیل نمیشه مردی به زن نامحرم نگاه کنه.

مردی که اینقدر بی اراده باشه،ارزش زندگی کردن نداره.خدا اول به مرد دستور داده نگاهش رو حفظ کنه.

یک خانم باید اراسته باشه،در خلوت خودش زیبا بگرده ولی جلوی نامحرم رعایت کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

باز الان گير ميدن به چادريا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم بهتره با چادر آرایشی نداشته باشی یا حداقل جوری باشه ک دیده نشه،ولی واقعا زور داره مادری ک نتونسته دخترهای خودش رو راهنمایی کنه حالا ب شما گیر میده 

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵