راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره بابااااا حالا مگه مادر شوهرت کیه خب محل نذاره تو هم باهاش سرسنگین باش
بیشتر مسئله من جاریمه جلو من فخر میفروشه بااینک پولدارن فقط مادر شوهرم واسه اونا چیزی میخره اصلا ب فکر شوهر من نیست منم حرصم میگیره ولی دوس دارم بی تفاوت بشم نمیدونم چیکارکنم
رو زندگی خودت تمرکز کن عزیزم،هرکسی ممکنه چیزی داشته باشه که بقیه ندارن
نمیدونم چجوری اینکارو بکنم همیشه چشممون تو چشم همه تا ب من میرسه از خریداش میگه منو حرصم بده ک موفقم هست ولی دیگه میخوام واسم مهم نباشه خیلی تو زندگیم داره تاثیر میذاره
دوس ندارم تنها بره یکی از جاریام از اوناست ک شوهر منو پر میکنه البته جلو شوهر من خودش خوب نشون میده وقتی نیست همش میگه شوهر تو هیچی نداره یه مسافرت نرفتید تاحالا وقتی هم ب شوهرم میگم باور نمیکنه همچین آدمیه جاریم
رفت و امدت رو کم کن خیلی سخته اما باید قبول کنبم که همه آدما ملزم نیستن مارو دوست داشته باشن
مولا انقد زرنگه همیش از من عکس میزاره بعد از ۳ روز پاک میکنه مادرشوهرمم همیشه میگه اون تورو دوس داره ولی تو حسودی گرچه من اصلا واکنش جلو اونا نشون نمیدم
رفت و آمدم نمیتونم کم کنم چون شوهرم وابسته خانوادشه