2777
2789
عنوان

یه لحظه فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
بیشتر مسئله من جاریمه جلو من فخر میفروشه بااینک پولدارن فقط مادر شوهرم واسه اونا چیزی میخره اصلا ب ف ...

الهی بگردم

ولشون کن،ارزش فکر کردن ندارن باور کن

چقدر چیپ و مادی و سطح پایین هستن

متاسفم براشون...

تو از بالا نگاه کن و روی ادب و شخصیت بچه هات کار کن

اصلا توجه نکن بهشون،میدونم سخته

اما توجه کیو میخوای محبت چه کسی رو میخوای،

کسانی که انقدر کوته فکر هستند ،همون بهتر که اصلا به خیالشون تو رو تحویل نگیرند

تو احترام بذار و رسمی باش باهاشون

شخصیت و شعور و اصالت هیچ وقت با پول خریدنی نیست و ارزشش بیش از این هاست همیشه یادت باشه اینو عزیزم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفت و امدت رو کم کن خیلی سخته اما باید قبول کنبم که همه آدما ملزم نیستن مارو دوست داشته باشن

خرید و پول دارایی جز ثابت حرفهای همیشگیمونه، مخصوصا اگ ادمهای ولخرج و پولپرستی باشیم ، ولی حرفهای دیگ ای مث هنر و سلیقه و امورات شخصیمون مث ورزش و باشگاه و رژیم غذایی و،، یا امورات اجتماعیمون مث شغلمون یا همکارامون هم ، میتونن موضوعات خوبی برای صحبت باشن ، نگاه کن ببین کدوم مورد برای شخص خودت پر رنگ تر و بر جسته تر میشه همون بچسب و انقدر قوی شو ک یکپایه بعضی صحبتهایی ک شما هم اونجا هستی اگن موضوعات باشه، بقولی شرایط از فقط پز دادن یک طرفه پول شون به تو به پز دادن هنرت و یا شغلت به اونها تغییر کنه حداقل الاکلنگالاکلنگی میشه ک دیگ برخورد باهاشون قابل تحمل میشه برات ، موفق باشی

خرید و پول دارایی جز ثابت حرفهای همیشگیمونه، مخصوصا اگ ادمهای ولخرج و پولپرستی باشیم ، ولی حرفهای دی ...

الان فقط همه پول میبینن‌ بااینک ب هیچکس پولی نمیدن‌ ولی همه اونارو‌ تحویل میگیرن دیگه کارای دیکه ب چشم نمیاد  من همیشه مادرشوهرمو میبرم دکتر ولی تا میاد میگه جاریام بهش زنگ زدن و کار منو کوچیک میکنه

منم جوابشو میدم ولی بعضی وقتا دیگه عصبیم میکنه دوس دارم نبینمش‌ ولی مجبورم ببینمش متاسفانه

بهش بی محلی کن  داره حرف می۳زنه الکی خودت رو مشغول کاری کن، بعد یوهو  وسط اش بگو چی می گفتی

گفت، بگو آهان بازم این حرفا بود، گفتم نکنه چیز جدیدیه

الهی بگردم ولشون کن،ارزش فکر کردن ندارن باور کن چقدر چیپ و مادی و سطح پایین هستن متاسفم براشون... ...

ممنونم عزیزم 

ولی واقعا الان فقط پول جاریای‌ من خانوادشون‌ هیچی ندارن اما الان ک پولدار شدن یادشون رفته کی بودن 

سعی می‌کنم بی‌تفاپت باشه برام ولی سخته خیلی میبینمشون دارم میمیرم

بهش بی محلی کن  داره حرف می۳زنه الکی خودت رو مشغول کاری کن، بعد یوهو  وسط اش بگو چی می گفت ...

وقتی بهش بی محلی می‌کنم بد منو پیش مادرشوهرم میگه چیزای الکی مثلا یسال‌ شب یلدا نرفتم اونجا گفت من گفتم از مادرشوهرم ‌پدرشوهرم بدم میاد دوس ندارم کنارشان باشم گرچه دروغ بود بعدش کلی دعوا شد

الان فقط همه پول میبینن‌ بااینک ب هیچکس پولی نمیدن‌ ولی همه اونارو‌ تحویل میگیرن دیگه کارای دیکه ب چ ...

خیر اینجور نیست ، البته ک در مورد  کوچیک شدن کارت راراه حل زیاده ، از جمله اینکه میتونی زمان انجام کاری ک لازم داره ازش سوال کنی ، مثلا لازمه ک من ببرمتون دکتر ، نمیخواید با کس دیگه ای برید ،میخوای این بار فلانی باهاتون بیاد، شنیدم فلانی بهتر زبون دکترتون میفهمه میخوای اون بیاد باهاتون،  ودر مورد اینکه همه فقط پول میبینن یاید بگم شاید ادم بیهنر و کم مهارتی هستی ک اینجور فکر میکنی ، چون خودم شخصا هیچ پولی ندارمولی در خیلی از موارد رغیب بلا مناضعم ، و همه فقط اسم منو میارن گرچه زحمت هم میشه برام، یکم هم هدف از به رخ کشیدن و پز دادن دیگران اینه ک میخوان از ورطه بیکاری مارو بیرون بیارن ولی یاد ندارن دوستانه بگن ،دقیقا اخلاق مامان من ، 

ممنونم عزیزم  ولی واقعا الان فقط پول جاریای‌ من خانوادشون‌ هیچی ندارن اما الان ک پولدار شدن یا ...

میدونم

تلاش کن بهش فکر نکنی

فکرت رو مشغول چیزهای خوب کن

واقعا برای خودت مشغولیت ذهنی مثبت و خوب و مفید پیدا کن

اصلا اونا در حد تو نیستن ،خودتم میدونی 

مطالعه کن،چار تا چیز مفید مثلا هنری یاد بگیر که به دردت بخوره و اونام بعدا حسرت بخورن و بیان التماست که یادشون بدی😎 اما اینو گفتم😅ولی  حالا انگیزه ی مهمی نیست،

مهم تویی و زندگیت و حال درونی ات چه با پول چه بی پول😘

میدونم تلاش کن بهش فکر نکنی فکرت رو مشغول چیزهای خوب کن واقعا برای خودت مشغولیت ذهنی مثبت و خوب و ...

من خوشبختم خداروشکر می‌کنم ولی وقتی اونایی میبینم از درون میریزم ب هم 

کلا پرو و رک هم هستن من نمیتونم اینجوری باشم 

مثلا میگن ما داریم میایم بچه اونو از مدرسه بیاریم نمیتونم بگم نمیاریم بگم مادرشوهر و پدرشوهرم باهامون بد میشن اما اون رک میگه 

خیر اینجور نیست ، البته ک در مورد  کوچیک شدن کارت راراه حل زیاده ، از جمله اینکه میتونی زمان ان ...

من بی هنر نیستم تولداشون همیشه براشون با نقاشی کادو میدم

شعر میگم براشون پست می‌کنم 

خیلی کارتی دیگه ولی چون شوهر منو دوست ندارن اینجوریه اوضاع چون شوهر من چابلوسی‌ نمیکنه و قربون صدقشون نمیره هرچند همه کار میکنه ولی زبونی تو سرشون نیمزنه اما بقیه ک میزنن‌ ب چشم میاد کارشون

متاسفانه از شاخه ای به شاخه دیگ میپریمیپرین و این صحبت کردنو سخت میکنه، مشکلتون رو پز دادن بقیه و ی طرفه بودن رابطه عنوان کردین ، و الان میگین ک رابطه ی طرفه نیست و شما حرف زیاد دارین برای گفتن ، پس اگ یکی میگید و یکی میشنوید ک قطعا نباید ناراحتتون کنه،  اولش از برخورد مادر شوهر گله داشتین ک چرا تو رخ میکشه پولو حالا از بی زبونی شوهر گله میکنین ، متاسفانه توانمندی روبرویی با مسیله برای کمک گرفتن ندارین و صرفا جهت توجیه جلو میرید ، ک این خودش نشون دهنده مشکلات بیشتر پشت پرده

شبت بخیر عزیزم 

متاسفانه از شاخه ای به شاخه دیگ میپریمیپرین و این صحبت کردنو سخت میکنه، مشکلتون رو پز دادن بقیه و ی ...

آخه شما گفتید منم توضیح دادم مشکلات زیادن بله ولی درصد بیشتریش بخاطر پز دادن هست منم میخوام کم نیارم از شوهرم تعریف می‌کنم