2777
2789

دوستان گلم.ماماناتون تا چتد سالگی لباس دادن چیا دادن ؟چند دست دادن.؟قیمت ی سیسمونی کامل چقدر تموم میشه.کسی از تولیدی گرفته؟؟

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

منکه هنوز ۳۳هفتمه تازه رفتم سونو هنوز مامانم تازه داره خرید میکنه😐😂

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر بدبخت گناه نکرده دخترشوهر داده کههههههه

اره واقعا.دختر بدبختم ک نمیتونه سیسمونی بده.تا عمر دلره باید بکوبن تو سرش ک سیسمونیتا ما خریدیم.والا

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

خانمی در حد یه تخت و کمد لباس و کمد عروسک . لباسم سه دست بعدشم لوازم ضروری بچه پوشاکو پستونک و شیرو زیر اندازو روروک و اینا هر کسی در اندازه خودش نه زیاد که هیچکدوم تا صد سالگی بچه به دردش نخوره، برای سلامتی جوجتم صلوات فرستادم

خدایا شکرت 

بمیرم همه چیز داد، الان خیلییییییی خیییییلی پشیمونم و ناراحتم چون نه ماه بعد عروسی و جهیزیه بود، بنظرم رسم خوبی نیست کاش برانداخته بشه، چون واقعا وظیفه مرد هست بنظرم😔😔😔

دنیام=شوهرم+دخترم  

کاش این رسم سیسمونی دادن و ور بندازن یعنی چی که یکی دیگه کارشون می‌کنه یکی دیگه بچه میخواد و میارن خانواده دختر بدبخت تو این گرونی سیسمونی بدن 😏😏😏اصلا برام قابل درک نیست ،،،خیلیم مسخرس بنظرم

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

بچه اول من مال دوازده سال پیشه.قیمتا الان سر ب فلک میشه

مادرم تا ۳.۴سالگی لباس خرید بعلاوه اسباب بازی و ظرف دکوری کمد و ظرف تفلون و غذاخوری چینی و وسایل حمام و شوینده چن تا کهنه پوشک...رختخواب و پتو تا نوجوانی و سرویس کالسکه و کیف و روروئک و تاب....ولی خدایی نصف وسایل کمدش فقط دکور بود بعلاوه اینکه پسر بود .نمیخاس خاله بازی کنه با سماور برقی و کتری قوری و چینی و کاسه بشقاب....وسیله غیر ضروری نخر.

رسم بدیه واقعا..کاش از،بین بره..به نظرم هر کسی موظفه خودش لباس و وسایل بچه اش رو تهیه کنه..اونهم لازم نیست دیگه یکجا این قدر خرید کنه!! به مرور با توجه به رشد و.نیاز بچه خرید می کنه..دلم واقعا برای خانواده دختردر این مورد می سوزه

ما ک رسم نداریم مادر شوهرمم اومد گف سیسمونی با خانواده زنه منم گفتم زمانی پای حونواده زنه ک خونواده ...

من نمی دونم این مادرشوهرا چی رو وظیفه ی خودشون میدونن؟ از روز خواستگاری تا به دنیا اومدن بچه همچی گردن خانواده ی دختره اونا هم هیچ وظیفه ای ندارن جز حرف مفت زدن