2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب منم دعا کنید تو اقدام هستم علائم بارداریو دارم 

من ۱۸روز موعدم این ۳روز حالت تهوع دارم ممکنه علائم بارداری باشه 

خدایا یه بچه سالم به منو شوهرم بده هرچی باشه دختریاپسرکافیه فقط سالم باشه
عزیزم تهوع بارداری معمولا از هفته ۶ شروع میشه نه به این زودی ولی امیدوارم که بارداری باشی یه بارداری ...

اجی ب بو غذا هم حساسشدم این چی

اره عزیزمم ۱۴ روز دیگه وقت زایمانمه خدا خودش کمک کنه بچمو سالم بدنیا بیارم بزارم تو بغل باباش دیگه ه ...

ایشالا راحت زایمان کنی و سالم بغلش کنی😍 از حالا هم مبارکه🎊

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
ایشالا راحت زایمان کنی و سالم بغلش کنی😍 از حالا هم مبارکه🎊

فداتبشم توام همینطوررر

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
چرا؟  میترسی منفی باشه مثل من منم میترسم نمیرم آزمایش خون بی بی چکم هاله انداخته ولی نمیرم  ...

وقتت کیه موعدت کیه 

اجی ب بو غذا هم حساسشدم این چی

بعضی وقتا چون دوست داریم باردار باشیم این علایم رو ناخودآگاه تلقین میکنیم الان آخه نهایتا شما سه هفتته هورمون ها اونقدر تغییر بسزایی ندارن که علایمی به وجود بیارن نزدیک ترین مشخصه بارداری اینه که شما چند روز قبل از پریودت احساس پریود شدن داشته باشی یعنی زیر دلت و کمرت درد خفیف پریودی احساس کنی به همراه ترشحات

من خودم خیلی بد ویارم الانم که دارم تایپ میکنم تهوع شدید دارم ولی از هفته ۶ شروع شد قربونت برم

ایشالا که بارداری نا امید نباش