2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من روز موعدم ۱۸‌میشه این ۳روزه حالت تهوع دارم بنظرتون میشه گفت علائم بارداری یانه

خدایا یه بچه سالم به منو شوهرم بده هرچی باشه دختریاپسرکافیه فقط سالم باشه

منم باردارم.ماه بعد نی نیم میاد ایشالا 

اینقد میترسم از زایمان

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

منم خیلی نگرانم ده هفته هستم. بچه ها سونو غربالگری میتونم یازده هفته بدم؟؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من روز موعدم ۱۸‌میشه این ۳روزه حالت تهوع دارم بنظرتون میشه گفت علائم بارداری یانه

اخه پریودیم همینه لامصب علائم پریودی وبارداری شبیه هم هست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

عه نزدیک ب همیم منم روز موعدم 19ایشاالله این ماه جفتمون باردارباشیم

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
منم باردارم.ماه بعد نی نیم میاد ایشالا  اینقد میترسم از زایمان

واقعا هم ترس داره خدا به داد هممون برسه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
2823
2791
2779
2792