2789
منم باردارم.ماه بعد نی نیم میاد ایشالا  اینقد میترسم از زایمان

عزیزم دیگ بخاطر نی نی بایدطاقت بیاری بعدش شیرین خیلی 😍

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه نزدیک ب همیم منم روز موعدم 19ایشاالله این ماه جفتمون باردارباشیم

انشالله عزیزم

خدایا یه بچه سالم به منو شوهرم بده هرچی باشه دختریاپسرکافیه فقط سالم باشه
خوشبحالتون منم بچه میخوام 

عزیزم من ۲سال اقدام بودم پوستم کنده شد تا الانم تو بارداری خیلی اذیت شدم اما باز میگم خدایا شکر شکر اگه نبود نمیتونستم نامید نباش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
واقعا هم ترس داره خدا به داد هممون برسه

نی نی اولته؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

دعامون کنید خدابه ماها هم نی نی بده و مثل شما ها دلمون شاد شه حالا جواب ندادید ممکنه باردار باشم

خدایا یه بچه سالم به منو شوهرم بده هرچی باشه دختریاپسرکافیه فقط سالم باشه
نی نی اولته؟

اره عزیزمم ۱۴ روز دیگه وقت زایمانمه خدا خودش کمک کنه بچمو سالم بدنیا بیارم بزارم تو بغل باباش دیگه هیچی لز خدا نمیخوام

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
خوشبحالتون منم بچه میخوام 

ایشالا خدا یه سالمشو هرچی زودتر بذاره تو دلت و شاد بشی

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪