ninjakocholo مدیر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 عنوان فیلم خوب | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 18 پست دوستان فیلم سینمایی خوب میگید دانلود کنم با دوستم نشستیم بیکاریم مرسی 1398/05/11 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ninjakocholo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 خواهش میکنم ...والا درام درامه دگ خدایی نمیدونم چجور توضیح بدم ولی یجورایی زندگی نامه ... مرسی از راهنماییت خخخ تو نبودی ما بی فیلم میموندیم نگاه کنیم فیلم بدی باشه میام میزنمت خخخ
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4891 مرسی از راهنماییت خخخ تو نبودی ما بی فیلم میموندیم نگاه کنیم فیلم بدی باشه میام میزنمت خخخ خواهش ...خخخخ ن توروخدا همون گرگ وال استریتو ببین پس :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
ninjakocholo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 خواهش ...خخخخ ن توروخدا همون گرگ وال استریتو ببین پس این گرگه چجوری سبکیه فیلمش از سلام و دیتا دان کردم فیلم می بی فور یو ولی خارجی بود
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4891 این گرگه چجوری سبکیه فیلمش از سلام و دیتا دان کردم فیلم می بی فور یو ولی خارجی بود زیر نویس چرا نمیبینی؟گرگ وال استرست کمدی درام طوره داستانشم همونه ک گفتن دیکاپریو توشه سهامش سود میکنه میره پی عشق و حال و اینا جالبه اونم ولی خب عاشقانه هم نیس :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور