2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چی یچی بگو ی چی بگم  

ینی یکم از سلیقت بگو ک پیشنهاد بدم یک چیزی 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اره اوکیه قشنگه این فیلمه عاشقانست چجوریه 

عاشقانه نیست ی پسرست ی توچند روز برگه سهام میفروشه میلیاردر میشه ی زن دیگه میگیره کشتی میخره خل بازی در میارن با دوستاش خیلی باحال و جذابه

عاشقانه باشه بهتر خارجی اینا فک کنم فیلماشون بهتر باشن

عاشقانه زیاد نمیبینم ولی این چند تا معروفن

the fault in our stars 

Me before you

After

Everything everything 

ولی پیشنهاد خودم باشه اینا قشنگه

the hittman's bodyguard کمدی اکشن

The green book درام کمدی

The cummuter

Escape room

Get out

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
این فیلمای ک گفتی دوبله هم دارن؟؟ اون me befor you دوبله داره 

me before you رو نمیدونم دقیق ولی اره معمولا دوبله دارن سلام دانلود و دیبا موییز اگ داشته باشن میزاره 

وااای مرسی چقدر زیاد گفتی  درام چجور فیلمی میشه

خواهش میکنم ...والا درام درامه دگ   خدایی نمیدونم چجور توضیح بدم ولی یجورایی زندگی نامه طوره تو دیدن گرین بوک شک نکن ولی با دوست ب ادم نمیچسبه ازوناس ک تنهایی باید ببینی