ninjakocholo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 عنوان فیلم خوب 255 بازدید | 18 پست دوستان فیلم سینمایی خوب میگید دانلود کنم با دوستم نشستیم بیکاریم مرسی 1398/05/11 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4891 کشور ژانر سال ؟یچی بگو یچی بگم :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
ninjakocholo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 کشور ژانر سال ؟یچی بگو یچی بگم ینی چی یچی بگو ی چی بگم
ninjakocholo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 چه سبکی میبینید هرچی باشه قشنگ باشه با دوستم اوکیم
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4891 ینی چی یچی بگو ی چی بگم ینی یکم از سلیقت بگو ک پیشنهاد بدم یک چیزی :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
ninjakocholo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 اگه با هم راحت هستین گرگ وال استریت رو ببینید اره اوکیه قشنگه این فیلمه عاشقانست چجوریه
ninjakocholo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 ینی یکم از سلیقت بگو ک پیشنهاد بدم یک چیزی عاشقانه باشه بهتر خارجی اینا فک کنم فیلماشون بهتر باشن
amir۰۰۸۸ عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 16 اره اوکیه قشنگه این فیلمه عاشقانست چجوریه عاشقانه نیست ی پسرست ی توچند روز برگه سهام میفروشه میلیاردر میشه ی زن دیگه میگیره کشتی میخره خل بازی در میارن با دوستاش خیلی باحال و جذابه
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4891 عاشقانه باشه بهتر خارجی اینا فک کنم فیلماشون بهتر باشن عاشقانه زیاد نمیبینم ولی این چند تا معروفنthe fault in our stars Me before youAfterEverything everything ولی پیشنهاد خودم باشه اینا قشنگهthe hittman's bodyguard کمدی اکشنThe green book درام کمدیThe cummuterEscape roomGet out :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
ninjakocholo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 عاشقانه زیاد نمیبینم ولی این چند تا معروفن the fault in our stars Me before you After Ever ... وااای مرسی چقدر زیاد گفتی درام چجور فیلمی میشه
ninjakocholo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 349 وااای مرسی چقدر زیاد گفتی درام چجور فیلمی میشه این فیلمای ک گفتی دوبله هم دارن؟؟ اون me befor you دوبله داره
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4891 این فیلمای ک گفتی دوبله هم دارن؟؟ اون me befor you دوبله داره me before you رو نمیدونم دقیق ولی اره معمولا دوبله دارن سلام دانلود و دیبا موییز اگ داشته باشن میزاره :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4891 وااای مرسی چقدر زیاد گفتی درام چجور فیلمی میشه خواهش میکنم ...والا درام درامه دگ خدایی نمیدونم چجور توضیح بدم ولی یجورایی زندگی نامه طوره تو دیدن گرین بوک شک نکن ولی با دوست ب ادم نمیچسبه ازوناس ک تنهایی باید ببینی :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور