2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست
چرا؟ ؟

قرار بود برم خصوصی وقت بگیرم برا سزارین از بخت بدم زایمانم زودرس شد رفتم دولتی بستریم کردن چقدر که درد کشیدم بعدم بخیهام پاره شد و بچمم داشت خفه میشد احیاش کردن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیاده روی منظم،مایعات زیاد بخور،آخر هفته روتوپ بشین پاشو کن،موقع زایمانم فقط جیغ نزن چون انرژیت از دست میره برای زور زدن دردداره فقط نفس عمیق بکش.ان شالله که به راحتی پشت سر میزاری😍😘

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

هفته ی آخر هرروز دوش آبگرم بگیر پله ها رو بالا پایین کن جارو دستی بکش هرروز و همچنین وقتی دردات شروع شد نفسهای عمیق بکش از الانم هرروز برو پیاده روی

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
انرژیتو با داد زدم هدر نده و تا میتونی نفس عمیق بکش دقیق شیوه درست نفس کشیدن یادم نمیاد، و حتما چیزا ...

پس میشه موقع زایمان هم مثلا خرما بخورم ممنون گلم💖

راستی هفته ی آخر هرروز نوک سینه هاتو با روغن زیتون چرب کن که تَرک نخورن و اذیت نشی 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
من به فاصله ی ۱۸ماه دو تا زایمان طبیعی عالی داشتم.هر اطلاعاتی بخوای در خدمتم

ای جانم خداحفظشون کنه دردای اصلی زایمان کی شروع میشه میشه برام کلی یکم توضیح بدین از شروع زایمان تا اخرش وتکنیک های تنفسی 

راستی هفته ی آخر هرروز نوک سینه هاتو با روغن زیتون چرب کن که تَرک نخورن و اذیت نشی 

باشه عزیزم اینم خودش بعد زایمان یه مشکلیه آگه قبلش اهمیت ندم چشم😘😘

من دو ماه اخر مرتب پیاده روی در حدی که از پا درد میمردم

نزدیکی بدون جلوگیری🙈چرب کردن نوک سینه 

وقت زایمان ورزش های حین زایمان و مهم تر همه خوردن ی لیوان شربت خاکشیر خیلی خیلی غلیظ به حدی که ببخشید اسهال شدم🤮و همین حرکات شدید روده باعث تحریک بهتر رحم شد و خیلی زود فول شدم

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد