2777
2789

مبارک باشه منم سزارین میخواستمممم وموفقم شدم😍😍 انشاالله هرکی هرچی میخوادبه اون برسه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی ترسوام....اینجوری که از طبیعی تعریف میکنین ادم حس بهتری به طبیعی داره...جفت اومد بیرون بازم ...

اتفاقا من با اينكه سزاريني هستم انگار يكم ترسم ريخت 

چون چند بار ب خودم گفتم بزار اين بكي رو طبيعي بيارم چون ٨ سال از سزارينم ميگذره 

بعد ميگم نه 

با اينكه سزارينم هم خودم خيلي اذيتم شدم بنيه ي بدنيم خيلي ضعيفه 

دعا ميكنم ب خيروخوشي از سرمون بگذره و بچه هامون رو سالم و صالح بغل كنيم الهي آمين 😇

خوب تعریف کردی استارترخوشم اومد از زایمان طبیعی ان شالله خدابه من وهمه منتظرا نی نی بده همه چیو گفتی ولی نگفتی کی شوهرتو دیدی چی بهت گفت اولین بار وچه حسی داشت ؟

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 
خوب تعریف کردی استارترخوشم اومد از زایمان طبیعی ان شالله خدابه من وهمه منتظرا نی نی بده همه چیو گفتی ...

یادم نمیاد چی گفت!

شوهرم از اولش باهام بود. فقط ده دقه اخر بیرون در واستاد. تو کل مراحلش بهم ارامش میداد و من جلو مامانم تو بغلش بودم😂😂

اخرش هم با لبخند و نگرانی اومد سمتم. اول اومد سمت من. بعدش که دید خوبم رفت سمت نینیمون.

اخه من میترسیدم تنها بشم تو اون حالت. شوهرم باشه انگار دردام قابل تحمل میشه. دلگرمیه برام هرکی یه ج ...

عزیزم خیلی خاطرت خوب بود مرسی از تعریفت 

شوهر من میگه بکشنمم تو نمیام چون خون ببینم بیهوش میشم😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عزیزم خیلی خاطرت خوب بود مرسی از تعریفت  شوهر من میگه بکشنمم تو نمیام چون خون ببینم بیهوش میشم ...

آخییی😂

تا یه ربع اخر زیاد خونی نمیبینین. اون اخراشه که اونم من چیزی ندیدم. فقط آخرش پارچه های سبز خونی و بتادین دیدم!

به هرکی که آرامشش بیشتره و میتونه بهت ارامش بده بگو بیاد. اما من دلم به حال مامانم و شوهرم سوخت که دردمو دیدن و کاری نمیتونستن بکنن😢

نه باورمیکنی فهمیدم انگار برش خوردم. ولی اصصلن درد نیومد. چون دردم زیاد بود اون دردو اصلن حس نکردم. ...

چون بی حس میکنن موقع برش

https://www.instagram.com/p/BtU_3T3hh-folxput5whRBeLrF3GJ0_V7XQNpY0/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1sjfvdpnbwzod