2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر ببخشید بچها کسی میدونی هزینه جراحی کوچک کردن فک پایین الان چنده؟؟؟؟ 

واسه دوستم میخواد عمل کنه. 

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 

من روزی که میخاستیم بریم ازمایش خون...باخالمو شوهرم بودیم اول که عکس یادم رفته بود دوباره برگشتیم بعد شوهرم رانی خرید میخاستیم بریم پاین ازماشین اومدم بدم دستش ازدستم ول شد روشلوارش..هنوزمیگه هول بودی

جاوید عشق مامان
یه بار یواشکی مامانم اینا رفتم خونه مجردی شوهرم! 😁  الکی گفتیم خونه پدر شوهرمم!!

چرا تو نی نی سایت همه شوهر ها خونه مجردی دارن🤔🤔😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

کل خاطرات خوب بد دوران ازدواج منظورمه از از اول تا این لحظه که تو زندگیتون دارید و داشتید من چون اون موقع کلم بو قرمه سبزی میدادها حالیم نبود زندگی پیش بره سخت تره  ولی خوب به بعضی خاطراتو سوتی ها که فکر میکنم هی لبخند کوچولو میاد که ناراحتی و خستگی مو میبره

به نام زندگانی حرامم شد جوانی😔

اولین قرارمون یادمه کل دست وپام میلرزید..

بعد ازکلاسم شب بود..

برای اولین بارازنزدیک قراربود همو ببینیم...

اومدپایین در جلورو برام باز کرد..

من یه نگاه بهش انداختم رفتم خودم عقب نشستم اونم درومحکم بست رفت نشست...

گفت کجا بریم گفتم هیچجا همینجا...

در عقب رو تا اخرش باز گذاشتم تا حرکت نکنه..

خیلی آبرو ریزی کردم ..ولی اون ازهمین چیزام خوشش اومد میگفت هیچ دختری مث تو ندیدم..

تازه من بعنوان قرارنرفتم فقط رفتم بخاطر یه قضیه خودمو ثابت کنم یه چیزیرو رو در رو براش توضیح بدم..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙