2777
2789
توخونه بابام اینقد زجرم دادن و تو قفس بودم ک گفتم خدا یکی بیاد شوهر کنم برم ازاد شم 16سالگی عروسی کر ...

وای چه بد عزیزم برای داداش کوچولوت دعا میکنم که خدا شفاشون بده😢😔

به نام زندگانی حرامم شد جوانی😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما توعقد رابطه کامل نداشتیم ولی همونم از کاندوم استفاده میکردیم بعذ شوهرم یه شب حواسش نبود انداختش ت ...

وای وای چه ریسکی من بودم سکته کرده بودم 😁🤦‍♀️

اولش همه پسرا  خونه مجردی دارن  اونم واسه خودشونه بعد ک متاهل میشن مستاجرمیشن یا زیر پروبا ...

والا من که شانس خونه مجردی نداشتم  اگه بود الان انقدر استرس برای مستاجری نداشتم واقعا مستاجری بدترین کابوس زندگیم شده 

والا من که شانس خونه مجردی نداشتم  اگه بود الان انقدر استرس برای مستاجری نداشتم واقعا مست ...

منم مستاجرم گلللم خدابزرگه تن خودت وهمسریت وبچه هات سالم باشه خونه دار هم میشید انشالله

دراکولا جون میخواستی چیو بهش ثابت کنی؟ 😅 اینکه درکولاهستی یا نیستی! 😩😁

عزیزم...من خیلی دخترمغروری بودم خدایی محل به پسرا نمیذاشتم ..ایشونم خودشو کششت به معنای واقعی همه عالم خبردار شدن (همکلاسیهام ..)یکماه فقط پیام میدادتاجوابشو دادم...

بعد از طریقهای مختلفم امتحانم کرده بود پیروز اومده بودم بیرون...

بعد اون موقع برنامه بیتالک بود...آیدی منو داده بود یه دوستِ صمیمیش (امانگفته بودمن کیما...آیدیم هم اسم وپروفایل پسرونه بودتاکسی مزاحمم نشه.هیچ نشونی هم ازخودم نذاشتهدبودم)

گفته بود این یه دختره..برو بهش پیام بده ببینم جوابتو میده..

بعداون آشغال الکی رفته بود گفته پیام دادم جوابمو داده باهوم حرف زده(خداخودش شاهده که من هیچی این پسرارو حساب نمیکردم ک بخوام یه ثانیه وقت بذارم جواب بدم حتی زورم گرفته بود شدیدا)

رفتم گفتم الا بلا باید اسکرین شات بده ازپیامای من اگه راست میگه هزارتا راه جلوش گذاشتم پسره از زیر همش در رفت ...ومعلوم شد بخاطر اینکه میخواسته کم نیاره کلاس بذاره گفته اره من مخشو زدم..

که خداخواست همون دوستِ مثلا صمیمیش یه خنجرهایی ازپشت بهش زد تا فهمید چه جانوری بوده ...کلی هم ازم حلالیت خواست..

البته تاحدمرگ شکاک بود و همین شکاک بودنش کاردستش داد..ارامشش واسه یه ساعت بود بعدهمه چیز یادش میرفت و بازعصبی میشد وحشتناک بددل بود

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
منم مستاجرم گلللم خدابزرگه تن خودت وهمسریت وبچه هات سالم باشه خونه دار هم میشید انشالله

انشالله همه صاحب خونه بشن ما هم جز اونا یه خونه نقلیم باشه برام کافیه ☺️😜

عزیزم...من خیلی دخترمغروری بودم خدایی محل به پسرا نمیذاشتم ..ایشونم خودشو کششت به معنای واقعی همه عا ...

یعنی الان جدا شدید؟ 😐

دمت گرم... 😉 حالا چرا میگی بود؟ بهم خورد؟ جدا شدی؟ 

بخاطر همین بددل بودناش ..زندگیمو جهنم میکرد همش تا سرکوچم باید بامامانم و راننده خانوم برم اینا به کنار..

فکرمیکرد همه میخوان منو بخورن و گول بزنن ...

دفعه اخریه ایتوری گذاشتم ۱۶روز پیش انقدر عصبی شد ک داشت سکته میکرد...اونقدر بهم تهمت زد ...تامرز جنون رفت..

دیگه نبخشیدمش..۱۶روزه ولش کردم..دارم از دوریش میرم..

اما منتظرم خودش زنگ بزنه ..

برام دعا کن💔م

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙