2777
2789
عنوان

لباس عروس

293 بازدید | 37 پست

شوهرم گفته بود سالگرد عروسيمون لباس عروس بپوش و بريم اتليه اما حالا زد زيرش

اخه ما بخاطر يه مسايلي مجبور شديم بريم ماه عسل

خيلي دلم گرفته خيلي ناراحتم من هنوز ٢٢ سالمه و هميشه ارزو داشتم لباس عروس بپوشم و عروسي خوب بگيرم اما نشد

حالا چيكاركنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم عروسی نگرفتم 18 سالمم هست .. خیلی واقعا از بابت این موضوع خوشحالم . لباس عروسم باور کن چیز خاصی نداره . نمیدونم سلیقه ای دیگ 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

خوب این خیلی بده که به قولش عمل نکرده ..ولی لباس و اریشتو بکن خودتون عکس بگیرید..اینو از تجربه ای که از اطرافیانم دیدم میگم چون هنوز جونی وگرنه تا آخر عمر براتون حسرت میشه ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

خب یه تاپیک بزن ممکنه کسی همشهریت باشه لباس عروس خریده باشه یه روز ازش قرض کن برو دو تا عکس بگیرید آرایشگاهم برو در حد ۸۰ تا ۱۰۰ تومن موهاتو درست کنه خودتم یکم خودتو آرایش کن حالشو ببر

اينقد گريه ميكنم ولي انگار بيشتر لج ميكنه

گریه نکن دلبری کن.وبگو مرده و حرفش.اگه راضی نشد ادامه نده کلا مردا موجودات عقده ای ان گاهی دوست دارن بله قربان بشنون.اصرار نکن.بی خیال خودش بعدا اوکی میده

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز