2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست

ببین عزیزم یکی از لباس مجلسی هاتو بپوش یه ارایش عالی هم بکن بعد بهش بگو شام برات حاظری بخره .وتو خونه یه اهنگ خوب بزاری باهم برقصید باهم شام ودسر بخورید.عکسا خوشگل باهم بندازید.حالا امسال رواینطوری بگذرون .انشاالله سال دیگه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گریه نکن دلبری کن.وبگو مرده و حرفش.اگه راضی نشد ادامه نده کلا مردا موجودات عقده ای ان گاهی دوست دارن ...

داشتيم ميخنديديم يهو ازش پرسيدم اينكارو كي انجام بديم يهو عصبي شد رفت

ببین عزیزم یکی از لباس مجلسی هاتو بپوش یه ارایش عالی هم بکن بعد بهش بگو شام برات حاظری بخره .وتو خون ...

اخه بهش گفتم لباس عروس و ارايشگاه جوره فقط رضايت بده بريم اتليه ميگه نه نميرم

ميگه بعد از يه سال لباس بپوشي ك چي بشه!دقيقا شبي ك رفتيم ماه عسل بهم قول داد ك ميپوشيم

مخ زنی کن. دعوا نکن. بگو میخوام کنار دوماد برازنده ای مثل تو با لباس عروس عکس داشته باشم. مخ زنی رو همه که بلدیم

لباس عروس و ارايشگاه جوره فقط رضايت نميده

خودتو لوس کن بچگانه حرف بزن بگو من دوست دارم خوشگل بشم عکس بگیرم بعد عکسامونو ببینیم ذوق کنیم دلت میاد من تا آخر عمر برم عروسی بقیه ناراحت بشم و دلم بسوزه؟من که می‌دونم تو دلت نمیاد قربون صدقش برو با خوبی بهش بگو آرزومو برآورده کن مرد مهربونم

بهش گفتم فايده نداشت خيلي حس بدي دارم دوس ندارم ادامه بدم

خوب با شوخی که بین خودتون هست و خنده بهش بگو ..بگو تا حالا ندیدی که من با لباس سفید چه محشری میشم ..ولی بزار کمی از بحثتون بگذره 

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
خودتو لوس کن بچگانه حرف بزن بگو من دوست دارم خوشگل بشم عکس بگیرم بعد عکسامونو ببینیم ذوق کنیم دلت می ...

خيلي ناراحتم خيلي زياد

حس ميكنم ميتونستم خيلي خوشبخت شم

من تو روياهام چه اينده خوبي داشتم اماالان خيلي بده ايندم

خيلي بده ادم به دلش ميمونه من دوسال پيش عقد كردم اتليه نرفتم هنوز تو دلمه

یدونه عکس دونفری از عروسیمون نداریم با گوشیم نزاشت یریم .اصننن نداریما😔

خدایا من و عشقمم زودی  مامان و بابا کن😞