اسم آسمان قشنگه بنظرتون؟؟قدیم و جدیدش مهم نیس...بنظر خودم خیلی اسم لطیف و نازیه😍...نظر شما چیه؟؟اگه اسمی هم میشناسید که با اسم ستاره شبکهمعنایی درست میکنه بگید..مثل مهتاب...
تعداد رای : 13
نظرسنجی
قشنگه😍
10
76%
نه بده😐
3
23%
♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد میکنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همهی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم..❤نفسم بند نفسهای حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
به نظر منم اسم آسمان خیلی قشنگه ، راجع به سوال دومتون هم لونا یعنی الهه ی ماه ، مهرسا و مهرسانا یعنی مانند خورشید ، آرشیدا هم یعنی خورشید آریایی ، مهتاب هم که خودتون گفتین اسم خیلی قشنگیه
منم دوست دارم دختر دار شدن اسمشو یا آسمان بزارم یا باران یا بهار
خیلی قشنگن
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
ممنونم از نظرتون😍😍😍خودم خیلی این اسمو دوس دارم ولی به یکی دو نفر از نزدیکام گفتم همه گفتن خوب نیس بهش میگن آسمون😒البته خب هنوز بابای بچه نیومده🤣🤣
ولی مرسی از نظراتتون
باران و بهار هم خیلی فوقالعادس😍
♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد میکنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همهی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم..❤نفسم بند نفسهای حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊