2777
2789
مشکله دوستم اینه به نظرتون بده یا نه وگرنه دعا نویسه خبری. دوسته من دوساله با یه پسر در ارتباطه ...

اگ بخاد باهاش ازدواج کنه میشه به طرف بگه دعا بده اما برای همچی رابطه هایی دوستی باشه ۴۰روز دعا باطل میشه که ...کدوم منطقه هست دعانویسه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بابما تو شهرمون یکی گم شد بعد اومد پیش دعا نویس من به چشم دیدم ک فقط پرسید کِی گم شده گفت دوشنبه ...

میشه ب منم بدی شمارشو خواهشا

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
مشکله دوستم اینه به نظرتون بده یا نه وگرنه دعا نویسه خبری. دوسته من دوساله با یه پسر در ارتباطه ...

ببین  شاید شایان عاشق زهرا شده وبااون در ارتباطه براهمین جواب سارا نمیده  اگه بری پیش دعانویس وجدایی بندازی  چون همو دوس دارن گناه کبیرس

خدایا شکرت

شماره شو ندارم عزیزم درخاست دوستی بده از یکی از اقوام میگیرم برات میفرستم

منم درخواست دوستی بدم‌بهم میدی گلم 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
اگ بخاد باهاش ازدواج کنه میشه به طرف بگه دعا بده اما برای همچی رابطه هایی دوستی باشه ۴۰روز دعا باطل ...

مثلا قرار بود نامزد کنن ولی من دوستم دعا نمیخواد فقط میخواد بفهمه چی شده 

ببین  شاید شایان عاشق زهرا شده وبااون در ارتباطه براهمین جواب سارا نمیده  اگه بری پیش دعان ...

نمیخوام جدایی بندازم اصلا کاری ندارم فقط میخوام سارا از بلاتکلیفی در بیاد مگه الکیه خواهره منا انقدر امیدوار کرده بده با کسی دیگه فقط میخوام سارا بفهمه چی شده وگرنه خودا سارا هم میگه اگر بفهمم که زهرا رو میخواد خودم واسه همیشه می کشم کنار