مشکله دوستم اینه به نظرتون بده یا نه وگرنه دعا نویسه خبری.
دوسته من دوساله با یه پسر در ارتباطه و باهمن
خیلی باهم خوب بودن هیچ مشکلی نداشتن تاحالا یه دعوا هم نداشتن
الان یک ماهه رفتاره پسره در کل عوض شده هر ۴ روز به ۴ روز به دوستم پیام میده دوستم زنگ میزنه جواب نمیده آنلاینه سین میزنه جواب نمیده بهش میگه من خیلی خوابم میاد میرم بخوابم ۲ساعت بعد نتش رو خاموش میکنه یا دوستم به طور غیر مستقیم بهش فهمونده بود که چرا رابطه اینجوری شده بی تو سختمه
ولی مشکل اصلی از روز شهره بازی شروع شد
دوستم قبلا با یه دختره دیگه به اسمه زهرا دوست بوده بعد یه مشکلی دیگه با هم حرف نمیزنن اسمه دوستم ساراس اسمه رلش شایان
زهرا هیچ وقت از سارا نمی بپرسیداومد به من پیام داد سارا و شایان باهمن زهرا هم اصولا آدمیه که بدون علت چیزیا نمی پرسه بعد ازش پرسیدم چی شده گفت هیچی دیدم پروفایلشو سته (زهرا قبلا شماره شایان و داشته ولی گوشیشو ازش یه مدت گرفته بودن و خطشم عوض کرده پس معلوم نیست چجوری شماره شایان دستش اومده)
سارا به دلش پیام داد حتی رنگم زد شایان اصلا جواب نداد سارا اومد یه پیام به من بده اشتباهی واسه شایان داد
شایان هم تا اسمه زهرا رو دید شروع که تند تند پیام دادن و خیلی هول کرد الان رفتار این پسر خیلی سرده با دوستم
دوستم تو فشار روحیه خیلی بدیه
اخه رابطشون اینجوری نبود حتی اگر دعوامون میشد شایان پیام میداد ولی الان بدون دعوا یک ماهه ۴ روز نه یه بار به زور پیام میده
از اون سوتییوه زهرا و شایان دادن پس معلوم میشه یچیزی هست این وسط
میخوام دوستم و ببرم پیش اون خبرهه لاقل یه کمکی کنه اگر با زهرا تو رابطس سارا تموم کنه
به نظرتون ببرمش