2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طلاقت خوشحالی یا ناراحت؟ 

ناراحت 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چرا

صاحبخونمون دوماه پیش گفته باید جابجا شین خودم میخوام بیام بشینم بعد ما با کلی استرس و نداری دنبال خونه بودیم تو این مدت با بچه کوچیک و تو گرما تا اینکه دو سه روز پیش ی خونه  پیدا کردیم و قرار داد نوشتیم حالا اقا زنگ زده که نمیتونه بیاد به ماهم گفته بشینین حالا موندیم بریم یا بمونیم 

صاحبخونمون دوماه پیش گفته باید جابجا شین خودم میخوام بیام بشینم بعد ما با کلی استرس و نداری دنبال خو ...

بنظرم اگر اون خونه خونه خوبیه برید 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

دیگه فکرشو نکن  دندون لقی بود که کندی  الان خونه باباتی؟

نچ ازدواج کردم دوباره 

عههه  ای بابا  نکنه همش فکر شوهر قبلیتی نکن این کارو اعصابت داغون میشه ها

همین دیگه شب وروز هی میگم فلان جا اگر فلان کار رو میکردم طلاق نمیگرفتیم، فلان جا فلانی این حرفو زد راجع به شوهرم لابد رو اخلاق های بد من تاثیر گذاشته وبه طبعش رو طلاق گرفتنمون همشششش شب تا صبح این ها شده نشخوار ذهنی من 😞