2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست
الان هم گفته از هفته 16 ب بعد آهن باید بخوری دیگه فولیک نخور

من از چندماه قبل تا3ماه قبل بارداری یدوفولیک خوردم الان گفته قطع کن اینارو بخور

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از چندماه قبل تا3ماه قبل بارداری یدوفولیک خوردم الان گفته قطع کن اینارو بخور

يدو فولیک چ موقع میخورن من فقط از سه ماه قبل فولیک ميخورم تا الان ک سه ماهمه اصا یدوفولیک بهم حدادن

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
روش ننوشته از هفته چند

اگه آهنه دکتر ب من گف از هفته 16 ب بعد باید بخوری

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
يدو فولیک چ موقع میخورن من فقط از سه ماه قبل فولیک ميخورم تا الان ک سه ماهمه اصا یدوفولیک بهم حدادن

قبل بارداری و سه ماه اول

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
اگه آهنه دکتر ب من گف از هفته 16 ب بعد باید بخوری

معادل آهن هست و اسید فولیک