2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه

204 بازدید | 22 پست

سلام من3ماه اولم تموم شده دکترم دارو نوشته قبل بارداری فرو فروت گاین نوشته بود گفته بود سه ماه بخور بعد یدوفولیک شروع کن تا3ماه اول بارداریت بخور،الان دوباره نوشته میگم نکنه دارو خانه اشتباه داده 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماهه اول قرص آهن نمیدن

این عکسشون گذاشتم،سه ماهم تموم شد12هفته5روزمه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دکتر واسه منم انگار از همون موقع ها یا شاید دیر تر بود شروع. کرد

آخه من سفیده رو قبل بارداری خوردم

پس بخورم؟شنبه رفتم دکتر تازه امروز خریدم فردا پس فردا هم دکتر نیست منم هیچ دارویی مصرف نکردم

نمیدونم ولی اینو اوایل بارداری نمیدن بروشورشو یا روش و بخون نوشته از هفته. چند بارداری خورده بشه

منظورم قبل بارداری بود چندماه قبل خوردم سه ماه اول نخوردم

یدوفولیک چرا؟؟؟ چرا دکتر ب من گف فقط فولیک بخور گس اصا يدو فولیک نخوردم

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔