2777
2789
عنوان

دیوانه شدم

94 بازدید | 7 پست

ماه دوم اقدامم امروز و فردا موعد پریودیمه فکری شدم استرس دارم خدایاااااا حامله باشم تحمل حرف مادر شوهرو مردمو ندارم اخه من خیلی روحیه حساسی دارم همین مشکلاتی که دارمو سرکوفتایی که بهم میزنن کافیه ای خدا نگرانیو از دلم بیرون کن بهم ی بچه سالم بده خدایا منو ببخش اگه ازم ناراضی هستی بهم یک بچه ببخش خداااا خوابم نمیبره خیلی داغونم از الان با خودم میگم اگه نشه چه خاکی تو سرم بریزم زندگیمو دوست دارم حسرت مادر شدن به دلم نمونه یوقت واااای خدا کمک یا فاطمه زهرا نمیخوام مریض بشم الهی که حامله باشم الهی خدا به هرکی بچه میخواد بهش بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=99324616]ای خدا چرا به زیر لحاف تشک ادم هم کار می گیرن اخه[/QUOTچون بچشون بی اولاد نشه خدایی نکرده بچشون اب تو دلش تکون نخوره خدایی نکرده بچشون تنها نباشه خدایی نکرده انقد از روزی که ازم پرسید مشکل داری یانه استرسی شدم که نگو