2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خانم رو میشناسی و میدونی که تاپیکش دروغه وگرنه هزارتا از این تاپیکای دروغ در روز زده میشه منتها فرقش اینه شما نمیتونید تشخیص بدید

سعی کن اینجارو جدی نگیری و احساساتت رو بازیچه دروغای دیگران نکنی

نمیشناختم تا امروز رفتم دیدم اون ویدئو نی نی سایتشم دیدم از حجم لودگی و چرت بازیش و کامنتای شعرازترازخودش بدم اومد اصلا با این بشر حال نمیکنم بی ادب بی تربیت درقالب ادم کیوت و بامزه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نمیشناختم تا امروز رفتم دیدم اون ویدئو نی نی سایتشم دیدم از حجم لودگی و چرت بازیش و کامنتای شعرازترا ...

باید بریم و اکانتشو پیدا کنیم و بهش بگیم که نباید اینطور مارو به مسخره بگیره

اولا زود قضاوت نکن

بعدشم الان این سایت خیلی جای گل و بلبلیه که بخواد هیتر داشته باشه!؟

هدف از ویدیوش صرفا محتوای فان بود منظورش اینه مثلا من الان یه تاپیک فیک گذاشتم کلی بازدید خورد ولی یکی میخواد یه سوال زنونه بپرسه باید نگران این باشه که یوقت مرد نباشه یا تعلیق نشه یا ناراحته، نگرانه یا سر هر چیز دیگه ای تاپیکش دیده نمیشه

منظورشم از این تاپیکای فیک داستانای خانواده شوهر و مادرشوهر و ایناست وگرنه هیچ کسی مسخره نکرد و سودی هم نمیبره از اینکه کسی رو مسخره کنه

امضا ندارم فقط حضوری امضا میدم🤝🏻😁

به نظرم که این سایت یا باید بسته شه یا محتوایی که تو این سایت گذاشته میشه رسما باید تغییر کنه

هر روز داره از امکانات سایت کم میشه تاپیکا چرت میشه حالا یکی از بیرون میاد نقد میکنه سایت رو به پزمون بر میخوره

امضا ندارم فقط حضوری امضا میدم🤝🏻😁