کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات. امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
عزیزم اینجام ختم صلوات برای حل مشکل همه است دوست داشتین شرکت کنید.ممنون.
﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت