2777
2789

ختم 124000 صلوات به نیت باب الحوائج حضرت عباس(ع) و حضرت بقیة الله (عج)، انشاالله به خواسته های قلبیتون برسین و بهترینها براتون رقم بخوره مهلت ختم تا ۲۹ مرداد، عید سعید غدیرخم. برای مشکل منم دعا کنید، التماس دعا.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

خودم ۵۰۰۰ تا بر میدارم. ان شاءالله مشکل همه رفع بشه و همه حاجتاشون برسن. 

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰ تا .. التماس دعا💚

گاهی قوی ترین آدم ها هنگام صبح ؛                   همان هایی هستند که تمام شب را گریه کرده اند💜       لطفا برای برآورده شدن حاجتم ؛                        صلوات بفرستین ؛ حتی یه دونه💚

300تا خیلییییی دعااااااام کنیدددددد

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
@مهناز9999     @ویهانمهر     @مامانبزرگپانیذ     @تاتیانا   ...

200تا انشالله همه حاجت روا بشیم ودست خالی ازاین ختم بیرون نریم آمین یارب العالمین 

و100صلوات برای نیتم که بحق حضرت ابوالفضل وبقیه الله یه معجزه بشه بتونم برای پسرم یه خونه خوب بخرم 

و100برای کاربر

@leiiiiiiiiiilaaaa که خدا بحق باب الحوایج بده حاجتش را الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین