2777
2789

اره زود زدی عزیزم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رد داده یکبار دیگه بزن 

با فلش گوشیت نگاه کن ببین دیده نمیشه واقعا

دختر تو علائمت کپ منه

منم یک هفته ب موعدم احساس میکردم هر لحظه ممکنه پریود بشم 

همش تو دستشویی بودم ببخشیدا البته

ترشح بی رنگ هم کم و بیش دارم

من پیش درد قاعدگی اصلا نداشتم و چند ثانیه بعد درد پری میشدم این ماه خیلی عجیب بود 

صبح ها هم ک بیدار میشدم همون درد دیشبو داشت 

فقط کم و زیاد میشه دردم قطع نمیشه

شبام ک سرم رو بالشته صدای قلبمو ک پشت سر هم میزنه رو میشنوم 

از درونم داغم حس میکنم قفسه سینم میخواد آتیش بگیره 

الان ک دارم پیام میدم تو راه آزمایشگاهم

توروخدا برام دعا کنین

خیلی وقته دلم یه نی نی گرد و قلمبه و ناز میخواد اما خدا هنوز صلاحیتشو در من ندیده 😢واسم دعا کنین که منم خیلی زود بتونم حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنم...آمین😊

ایشالله باهم این ماه بارداریم😍😍😍

خیلی وقته دلم یه نی نی گرد و قلمبه و ناز میخواد اما خدا هنوز صلاحیتشو در من ندیده 😢واسم دعا کنین که منم خیلی زود بتونم حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنم...آمین😊

بعدشم اصلا بی بی چک نزن بیشتر استرس ایجاد میکنه و ایشالله باردارم باشی استرس افتضاح بده برات

من خودم میمردم تا وقتی خط بیفته دو بار قبل موعدم زدم منفی شد 

الان دو روزه از موعدم گذشته خبری نیس شکر خدا 

چون سابقه ی تاخیر نداشتم اصصصلا واسه همین امیدوارم این ماه

چون دقیقا مثل تو یه چیزایی رو حس میکنم 

انقباض زیر شکمم و احساس سنگینی و این چیزا

ایشاالله ک واسه جفتمون خیر باشه

رد داده یکبار دیگه بزن  با فلش گوشیت نگاه کن ببین دیده نمیشه واقعا دختر تو علائمت کپ منه منم ...

ایشالا که بارداری. منم تپش قلب زیادی گرفتم و نفسم تنگه.  زیر دلم انگار منقبض شده. مثلا دولا که میشم از زمین چیزی بردارم انگار زیر دلم سنگینی میکنه. سینه هامم خیلی درد گرفته

زود زدی ،هیچی معلوم نیست  صبرکن اگه نشدی بزن

واسه منم دعا کنین تو راه ازمایشگاهم ببینم جواب چی میشه همینجا میذارم جوابمو😔😔😔😔

ایشالا که بارداری. منم تپش قلب زیادی گرفتم و نفسم تنگه.  زیر دلم انگار منقبض شده. مثلا دولا که ...

منم دقییییقا مثل تو ولی منهای درد سینه اصلا حس نمیکنم

ایشالا که خیره. خبر بده خوشحال بشیم

چشم گلم 

اصلا بی بی چک نزنیاااا

صب کن بگذره از موعدت بعد

بخدا میدونم سخته من خودمم طاقت نیاوردم ولی اینجوری بیشتر اذیت میشی

اره منم‌منتظرم خبرای خوب بشنوم خبر بارداری هرجفتتون

مرسی تو رو خدا دعام کن😢