2777
2789
انرژی مثبتت کجاست 🧡🧡🧡

قایم شده 😁😂😂

میترسم 

با شوهرمم یک هفته س قهرم کلا روحیه ندارم 

الان منتظر نتیجه م میگن دوساعت طول میکشه

خیلی وقته دلم یه نی نی گرد و قلمبه و ناز میخواد اما خدا هنوز صلاحیتشو در من ندیده 😢واسم دعا کنین که منم خیلی زود بتونم حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنم...آمین😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قایم شده 😁😂😂 میترسم  با شوهرمم یک هفته س قهرم کلا روحیه ندارم  الان منتظر نتیجه م می ...

ایشالا که بارداری عزیزمم حتما خبرشو بده

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭

چشم

خیلی وقته دلم یه نی نی گرد و قلمبه و ناز میخواد اما خدا هنوز صلاحیتشو در من ندیده 😢واسم دعا کنین که منم خیلی زود بتونم حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنم...آمین😊
من دلم روشنه. هم برای تو هم خودم

منم همینطور امروز نمیدونم چرا اینقد امیدورام

خدا بخوادمثبت شم نذر کردم تا اخر ماه بارداریم هر چارشنبه برم حرم بلا استثنا..هنو جوابمو نگرفتم حسم ک میگه مثبته

الان هم سرم گیج رفت هم دور نافم میسوزه 

لایکت کردم عشقم اگه باردار بودم ب امید خدا ک ایشالله هستم تاپیک جدید میزنم ساعت١٢ببین

خانوما کسی میدونه بی بی چک خراب باشه مثبت نشون میده.آخه جلدداخلی پرس نشده بودوبازبودوجوابش هم 2تاخط ...

من شنیدم اگر  در معرض رطوبت و گرما باشه ممکنه خطا بزنه. اگر درست پرس نداشته شاید رطوبت کشیده. با یکی دیگه امتحان کن

یه چیز شیرین بگیر بخور

منفی شد 😢😢😢😖اینقد تو ماشین گریع کردم

ممکنه ک زود رفته باشم یا نه