2777
2789
عنوان

امروز جواب ازمایشمو گرفتم😭

1882 بازدید | 16 پست

۳ ماهمه

دکتر گفت عفونت مثانه داری

برام سفکسیم نوشت 

استفاده کردم

بعد ۳ هفته رفتم دکتر،الان جوابشو گرفتم از حد متوسط اومده شدید😭😭😭😭چیکار کنم 

بدتر میشم و بهتر نمیشم

هرچی دارو میخورم بالا میارم

کسی بوده عفونت مثانه داشته باشه تو بارداریش؟

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم خیلی خطرناکه

باید چیکار کنم😭😭😭😭😭

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
چطور با آنتی بیوتیک بهتر نشدی?

نمیدونم

بار قبلی زده بود متوسط الان زده many

عنبرنسا روامتحان کن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
نوشیدنی نکتار و بی پروپلیس فوراور سریع خوب میکنه!

ببخشید بی پروپلیس چیه کجا بگیرم

عنبرنسا روامتحان کن

میگن باعث سقط میشه

باید چیکار کنم😭😭😭😭😭

مطمئنا مثانت مشکلی داره مال من مجراش تنگه مرتب عفونت دارم ببین دلیل عفونت چیه تا سن جنین نرفته بالا

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
ببخشید بی پروپلیس چیه کجا بگیرم

نوشیدنی نکتار فوراور و قرصای بی پروپولیس محصولات طبیعی از عسل و آلوئه ورا هستن که کامل میتونه مشکلتونو حل کنه 

من خودم از پیج اینستا خریداری کردم!