rozeabiii مدیر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 160 عنوان امروز جواب ازمایشمو گرفتم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 16 پست ۳ ماهمهدکتر گفت عفونت مثانه داریبرام سفکسیم نوشت استفاده کردمبعد ۳ هفته رفتم دکتر،الان جوابشو گرفتم از حد متوسط اومده شدید😭😭😭😭چیکار کنم بدتر میشم و بهتر نمیشمهرچی دارو میخورم بالا میارمکسی بوده عفونت مثانه داشته باشه تو بارداریش؟ بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد 1398/05/08 | 20:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 میگن باعث سقط میشه نمیدونستم شرمندهتوبارداری چون سیستم ایمنی ضعیف میشه عفونت دیردرمان میشه 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
همه_چیزم_مادرم عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 1211 تا جایی ک میشه مایعات مصرف کن هندونه عالیه و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"