2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب باسنیییی موهاشم ابریشمیه موهای منم بلنده فقط پر موخورس اصلا هم درمان نمیشخ

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒

موهای منم مثل بره ناقلا می مونه،اگه صافش کنم تقریبا همین قدر میشه

تو جدول زده 25 سال اینده را نخواهد دید سه حرف اولش هم ا.س.ر در اومده.... چی میشه به نظرتون؟🙄🙄................... #بیمار_اعصاب_و_روان_دیوانه_نیست

من موهام تا این حد ک ن ولی تا روی با سنم بود دکلره کردم دو سری و بعد کراتین احیا کردم بعد ی سال دیدم موهام داغون شده دو سری کوتاه کردم الان هم تا رو شونه هامه...ترجیح دادم کوتاه باشه از نو بلند کنم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
همتون با سن بنده خدا رو دیدین😁😁😁

مرد درونمون فعاله😆

تو جدول زده 25 سال اینده را نخواهد دید سه حرف اولش هم ا.س.ر در اومده.... چی میشه به نظرتون؟🙄🙄................... #بیمار_اعصاب_و_روان_دیوانه_نیست