2777
2789
عنوان

مد روز +عکس

763 بازدید | 30 پست

شما هرچی مد بشه میپوشید ؟ 

قبول دارین یه عده چون عاشق سینه چاک مد روز ان و مهم نیست که چی مد هست ازش پیروی و متعصبانه ازش دفاع میکنن ؟ اگر انسان ساده ایی چون من هم نظرش رو بگه بخاطر همون تعصب میریزن سرش و تیکه و پاره اش میکنن . همه چیزایی که مد میشه بد نیست .توشون خوب و خلص زیاده ... ولی ... اما همه اشون هم خوب نیست ..

الان من بگم این تیپ رو دوست ندارم و از نظر من جالب نیست گناه کردم .رنگش خوبه حتی مدل مانتو هم خوبه ولی مجموعش نه

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟

فقط جوراباش😂😂😂

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

فقط کفش و جوراباش😑😑😑😑

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته

بعضیا کلا عقلشو دادن دست سلبریتی ها 

هرررررچی اونا بپوشن 

به به و چه چه میکنن از نون شبشون میزنن تا اونو تهیه کنن و استفاده کنن 

متاسفانه

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

وای این کفشای بزرگ اسپرت رو میپوشن زیر مانتو عبایی با ساپورت  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
فقط کفش و جوراباش😑😑😑😑

توی یه پیجی نظرم رو گذاشتم نزدیک بود منو بزنن 

واقعا ۴ سال دیگه روشون میشه عکساشونو به بقیه نشون بدن 

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟

خخخخ نه، این دیگه چیه، مد قشنگ باشه میپوشم نه اینو، فکر کنم کفشش روبازه جوراب سبز فسفری پوشیده یا همون کفشش بند داره بندشو رو شلوارش بسته، فکر کنم بند کفشش خیلی بلند باشه دور گردنشم میبنده خخخ

این الان سرهمیه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔