2777
2789
عنوان

مد روز +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 30 پست
توی یه پیجی نظرم رو گذاشتم نزدیک بود منو بزنن  واقعا ۴ سال دیگه روشون میشه عکساشونو به بقیه نش ...

قربون همون مانتو اپل دارای دهه60

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته  بعضیا کلا عقلشو دادن دست سلبریتی ها  هرررررچی اونا بپوشن  به به و چه چه میک ...

داغن و جو گیر . مد شیک باشه همه تاییدش میکنن . این جور تیپ ها بنظر بیشتر برای اظهار وجود و جلب توجهِ 

یه حرفی هم بزنی میان بهت میگن عقب افتاده . اروپا مدِ ترندِ اینجا جا نیوفتاده 

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
درسته  بعضیا کلا عقلشو دادن دست سلبریتی ها  هرررررچی اونا بپوشن  به به و چه چه میک ...

من اصلا سلبریتی های ایرانی رو نمیشناسم...حتی اسماشون و نمیدونم...ولی از مد جهانی چیزی که خوشم میاد دنبال میکنم....نمیدونم چرا یه سری همش میگن مردم چشمشون دنبلا سلبریتی های ایرانیه.... اونا که آدم نیستن اصلا...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خب خوشت نمیاد...چه گناهی کردی؟ یه نفر هم خوشش میاد میپوشه...

دقیقا منم همینو میگم  خب یکی خوشش میاد یکی هم نظرش چیزی دیگست و این لباس معنایی نداره براش

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
ببخشید چطوری عکس پروفایلمو عوض کنم؟بلدنیستم

برو تو نی نی سایت من، رو عکس پروفایل بزن بعد از اونجا عوضش کن

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
من اصلا سلبریتی های ایرانی رو نمیشناسم...حتی اسماشون و نمیدونم...ولی از مد جهانی چیزی که خوشم میاد د ...

عزیزم یه تحقیقاتی رو داشتم میخوندم 

دکتر توش نوشته بود متاسفانه 60 درصد جوانان و نوجوان ایرانی متاسفانه متاسفانه از تیپ سلبریتی ها الگو میگیرن 

از خودم نگفتم

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 
عزیزم یه تحقیقاتی رو داشتم میخوندم  دکتر توش نوشته بود متاسفانه 60 درصد جوانان و نوجوان ایرانی ...

چقدر بد... آخه اونا که چیزی حالیشون نیست...یعنی در حد الگو قرار دادن نیستن...یه سری آدم معمولی که 4 نفر دورشون رو گرفتن فکر کردن آدم خاصی هستن...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چقدر بد... آخه اونا که چیزی حالیشون نیست...یعنی در حد الگو قرار دادن نیستن...یه سری آدم معمولی که 4 ...

تو اینستا خیلیاشون 9 میلیون فالور دارن 

اینا میبینن و متاسفانه تقلید میکنن

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 
تو اینستا خیلیاشون 9 میلیون فالور دارن  اینا میبینن و متاسفانه تقلید میکنن

برای هرکار از کاردانش باید تقلید کرد...من برای مد معمولا مدهای اروپایی رو دنبال میکنم...