2777
2789
عنوان

افزایش شیر

1264 بازدید | 51 پست

سلام خانوما پسرم الان یک ماه ونیمشه. تو روز مجبور میشم هی دو پیمونه شیر خشک بهش بدم، یه روزیم مث امروز که خودم ضعف دارم و حس میکنم فشارم پایینه میشه دو سه تا دو پیمونه.

راهکاری هست که آدم دیگه نخواهد نگران این باشه که شیر داری یا نه؟

و اینکه به مرور زمان شیرم بیشتر میشه یا نه هی مجبورم بیشتر بهش شیر خشک بدم؟

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

دوش گرم بگیر قبل از شیردهی و زیر دوش ماساژ بده بهتر میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط رازيانه نخور

عهه چرا همه میگن رازیانه شیرو زیاد میکنه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

هر چی بچه بیشتر مک بزنه پرولاکتین تو بدنت ترشح میشه شیر زیاد میشه هی شیر خشک بدی خدایی نکرده دیگه سینتو نمیگیره چون شیشه خوردنش راحت شیر خشکم خوشمزه تره

خداروشکر

برای بچه ی دختر ولی بازم زیاد بخوری خوب نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من تا جایی که تحقیق کردم هر زنی شیرش به یک چیز مثلا خیلی ها برنج‌و دلستر

بعضی نون

یک عده لبنیات 

خودم هندونه و کاهو😁 تا میخورم رگ میکنه میریزه

خداروشکر
یعنی شیرت تموم میشه؟ وقتی میخوره؟

بعداز ظهر که میشه خودم حس میکنم که دیگه خیلی شیر ندارم.

هرچی هم میک میزنه شیر نمیشه یا گریه میکنه یا خوابش میبره و زود دوباره پامیشه و شیر میخواد

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
واسه نوزاد پسر خوب نيس

عهه چ خوب که گفتی

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
بعداز ظهر که میشه خودم حس میکنم که دیگه خیلی شیر ندارم. هرچی هم میک میزنه شیر نمیشه یا گریه میکنه ی ...

به خودت میرسی؟ خوب میخوابی؟ عصرا بخواب دوش اب گرم هم بگیر . خیلی وقتا فکردمیکنی شیر نیستا

خداروشکر