2777
2789
عنوان

افزایش شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 51 پست
هر ۳دفعه که بچه میخوره یک دفعه باید رگ کنه یعنی اگه ۱۵بار به بچه شیر میدی۵ بار رگ کنه 

بنظرتون برا ضعفم چیکار کنم ؟

همش حس میکنم پوستمو کیسه کشیدن و مغزم یخ کرده، دست و پاهامم حالت بی حسی پیدا میکنه، فک کنم اصلش از بی خوابیه، نه؟

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
بنظرتون برا ضعفم چیکار کنم ؟ همش حس میکنم پوستمو کیسه کشیدن و مغزم یخ کرده، دست و پاهامم حالت بی حس ...

کم بود اهن داری .

مولتی ویتامین اهن و ویتامین دی رو حتما بخور . شب در میون عدسی بخور .

خوابتو حتما جبران کن . ضعف داری فکر نکن قندی جات بخوری خوب میشه این یک تغکر اشتباه که جا افتاده 

باید مواد پروتئین دار بخوری الان برنامه غذاییمو برات میفرستم

خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته ای    یک بار جگر  دو بار ماهی ۲۰۰ گرم گوشت قرمز
روزانه.     ۳ لیوان شیر با عسل   ۱ تخم مرغ  پنیر یا خامه 
۳۰۰ گرم حبوبات یا گوشت یا مرغ
۲ عدد گردو  ۴ واحد میوه  
کربوهیدرات ( نان برنج سیب زمینی) ۷ واحد 
اب هویج
سبزی  و کاهو 
ممیز . ۳ دونه بادوم ۳ دونه بادوم زمینی
۵ تا خرما  

خداروشکر
واحد هارو اگه خواستی بگم چطوری حساب میشه

وای خدا خیرت بده، فک کنم یه سیب یا مثلا یه زردآلو یا چند تا گیلاس میشه یه واحد، درسته؟

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
وای خدا خیرت بده، فک کنم یه سیب یا مثلا یه زردآلو یا چند تا گیلاس میشه یه واحد، درسته؟

یک کف دست نون سنگک یک واحد 

دوتا کف دست نون بربری یک واحد سیب زمینی متوسط یک واحد ۵ تا گیلاس یک واحد  ۲ تا زرد الو. ۱ هلو  یک برش متوسط هندونه .

مرغ یک رون با سر ران ۲ واحد  میشه

۱/۴ سینه مرغ ۱ واحد

۵ قش برنج ۱ واحد

خداروشکر
من تا جایی که تحقیق کردم هر زنی شیرش به یک چیز مثلا خیلی ها برنج‌و دلستر بعضی نون یک عده لبنیات&nb ...

کاش منم میفهمیدم با چی زیاد میشه من که هیچ وقت نشت شیر نداشتم هیچ وقت احساس سنگینی تو سینه نداشتم همه چیزم که گفتن امتحان کردم

شما بچت حتما زیاد میخوره شیر هست جمع نمیشه

نه فکر نکنم وزنشم زیاد نیست بهداری گفت خوب بوده بد نیست بعَضی از دوستام بچه هاشون تپل اند تو دوماهگی ۴کیلو و نیم بود یکی از دوستان ۵ کیلو شده بود بچه اش و میگفت باید پد بزارم تو لباسم وگرنه لباس خیس از شیر میشه ولی من هیچ وقت اینجوری نشدم 

نه فکر نکنم وزنشم زیاد نیست بهداری گفت خوب بوده بد نیست بعَضی از دوستام بچه هاشون تپل اند تو دوماهگی ...

خب ادم با ادم فرق داره منم اوایل میریخت الان بچم انقدر میخوره همش پوست شده.

مهم اینِ بچت وزن گیریش طبق برنامه باشه یعنی شیرت کافی 

مثلا هر ماه ۸۰۰ گرم اضافه کنه . یک کقدار ثابت اضافه کنه یعنی کافی

خداروشکر
خب ادم با ادم فرق داره منم اوایل میریخت الان بچم انقدر میخوره همش پوست شده. مهم اینِ بچت وزن گیریش ...

من پیش خودم فکر میکنم اگه من لباسم خیس نمیشه یعنی خیلی زیاد نیست حالا سه ماهگی میبرم چکاب پیش دکترش ببینم چی میگه من دوست دارم مثل بقیه که نشت شیر داشته باشم بعضیا میگن من اینو خوردم شب لباسم خیس از شیر بود ولی من هر چی خوردم این جوری نشدم 

من پیش خودم فکر میکنم اگه من لباسم خیس نمیشه یعنی خیلی زیاد نیست حالا سه ماهگی میبرم چکاب پیش دکترش ...

مهم نیست وزن بچه مهم . بعدشم انقدر نشت شیر سخت همش اینور اونور میری لباست لک میوفته تو خیابون مانتوت زشته اصلا معذب میشی

خداروشکر