2777
2789
چطوری تونستی خیانت جنسی ببخشی....من اصلا نمیتونم همش گریه مکنم داغونم

شوهر توام خیانت جنسی کرده؟

نمیدونم خودمم در عجبم چطوری دارم باهاش زندگی میکنم و بازم دوسش دارم

شوهره من خیلی زبون باز و مهربونه و خیلی خیلی تو کارای خونه کمکم میکنه،شاید تنها دلیل آروم شدنم همینه

شوهر توام خیانت جنسی کرده؟ نمیدونم خودمم در عجبم چطوری دارم باهاش زندگی میکنم و بازم دوسش دارم شوه ...

آره با یک زن دو سال بزرگتر از خودش که بچه داره رابطه داشته...دارم دق میکنم سخته..چطوری میتونی فراموش کنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره با یک زن دو سال بزرگتر از خودش که بچه داره رابطه داشته...دارم دق میکنم سخته..چطوری میتونی فراموش ...

شوهر من با یه خانوم هرزه رابطه داشته

شوهرم مشاوره میاد،میگه قول میدم گذشته رو جبران کنم،شاید تنها دلگرمیم همینا باشه

شوهر تو مشاوره نمیاد؟

آره خودش بهم گفت....گفت که فرصت بده جبران میکنم همه چی..گفت می‌تونستم نگم و ادامه بدم اما نمی‌تونستم ...

خب این عالیه،،،کاش شوهره من خودش میومد بهم میگفت،،من خودم فهمیدم تازه با دروغ های مسخره انکارم میکنه

ببخشید عزیزم اگه امروز قضاوتت کردم بعضی از زندگی ها انقد سختن که دوست داری داد بزنی به همه بگی دروو ...

برگشتم پیش خونوادم 

با یه مشاور حقوقی صحبت کردم برا کارای طلاق