2777
2789

عزیزم شما یک بچه داری 

مسولی در قبالش این خانواده لیاقت شما و‌بچه اتو ندارن

شوهرت خیانت میکنه‌کتکت‌میزنه اونم وقتی بارداری بعضی خانما میگن اگر شوهرمون شوهر‌خوبی نبود اما پدر‌هوبی هست

الان شوهر‌شما نه‌پدر‌خوبیه‌نه‌شوهر‌خوبی

برو‌ اداره پلیس شکایت کن اگر جایی و‌نداری اونا جاهای مناسبی دارن برای فزستادنتون مراقبتون باشن 

شوهرت علنا گفته تو‌این‌چیزا‌و‌بلد نیستی برای همین راحت‌خیانت میکنه کتکت میزنه‌و‌...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما یک بچه داری  مسولی در قبالش این خانواده لیاقت شما و‌بچه اتو ندارن شوهرت خیانت میکنه ...

فکر میکنه چون شهرستانیم و کم سن و سال حالیم نمیشه میتونه هربلایی که خواست بیاره سرم 

نمیدونم چیکار کنم خودمم موندم 

تو این چند روز یا دارم غذا میخورم یا دارم گریه میکنم انقدر خوردم که فکر کنم ۲۰ ۳۰ تایی اضاف کردم

فکر میکنه چون شهرستانیم و کم سن و سال حالیم نمیشه میتونه هربلایی که خواست بیاره سرم  نمیدونم چ ...

هیچی میزنته باید بری پزشکی قانونی 

اگر خیانت کرده زنا کرده پاشو برو‌با اون عکسا ازش شکایت کن

فوقشم بگه‌صیغمه فامیل که میفهمن چه ادمیه به پدرت بگو حامیت باشه طلاق بگیر

صیغه هم‌باشه بدون‌اجازه شما بوده دیگه شکایت کن

فکر میکنه چون شهرستانیم و کم سن و سال حالیم نمیشه میتونه هربلایی که خواست بیاره سرم  نمیدونم چ ...

میزاشتید بزنه سقط بشه بچش 

با اون گند هم ک بالا آورده میرفتی طلاق میگرفتی چیه این عتیقه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

اسی با موندن توی زندگی این مرد خودتوبدبخت نکن بروخونه پدرت براطلاق اقدام کن مخصوصا باخیانتی که بهت کرده اصلا قابل گذشت نیست😐

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

چرا میزاری بهت بگه بلد نیست یادش ندید.برو کلانتری همونجا هم بگو جای ندارم ک برم و از شوهرت شکایت کن

خیانت کتک زدن الکی و توهین چیز کمی نیست زندگی ک اینجور باشه اخرش میشه زجر تو و بدبختیت

اون مرد برا خودش میره عیاشی

تا سنت کمه برو شکایت و جداشو ک دوباره ازدواج کنی و شاد بشی توروخدا اینقد بی تفاوت نباش نسبت ب زندگی خودت

خدای مهربون مرسی که پناهمی

ببخشید عزیزم اگه امروز قضاوتت کردم

بعضی از زندگی ها انقد سختن که دوست داری داد بزنی به همه بگی درووووغهههه،من اولش ماجرای خیانت شوهرتو باور نکردم

چند ماهته؟

کاش بچه رو بندازی،شوهرتو دوست داری؟راستشو بگو؟

منم شوهرم بهم خیانت جنسی کرده ولی باز مثل دیوونه ها دوستش دارم

میشه بگی چرا طلاق نمیگیری؟

مگه برگشتن پیش خانوادت چه عیبی داره؟

سلام استارتر....انقدر از دستت عصبانی  بودم که میزاری انقدر شوهرت حرصت بده خواهش می کنم بگو دروغه...من آروم شممم...اخه بچه تو شیکمت بره با یه دختره ۱۵ ساله،،،😰😰😰😰😰اصن سرم سوت کشیدددد  حلالم کن.....ان شالا  شوهرت آدم شه قدرت و بدونه خودتم که سنت کمه ...دیگه چ مرگشه