2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 27 پست

دست خالی و بی کس اومدم مشهد بی کس تر دارم برمیگردم داغون اومدم داغونتر دارم برمیگردم این دو ماه رو به خاطر خودش نفس کشیدم حالا چی داغون تر دارم برمیگردموقتی رفتم شهرم با چه امیدی زندگی کنم

حال من خوب است اما تو باور نکن!
اگه میتونی یه راهی یا یه بهونه ای بیار که ببینیش حرف دلتو بهش بزن 

دیدمش قبل از این که بیام مشهد برای یه کاری مجبور بود بیاد سر کارم اما مثل تموم ارباب رجوع هام برخورد کرد ناراحت دلخور اما انگار منو نمیشناسه حالا چه جوری برم بهش بگم برگرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدمش قبل از این که بیام مشهد برای یه کاری مجبور بود بیاد سر کارم اما مثل تموم ارباب رجوع هام برخورد ...

وااااااا خععععععلی بدبختی دور از جووونت روانی اینجوری خون میکنی دل خودت بعد بهش نمیگییییییی بعنی بزنم تو سرتااااااااا

یه بهونه جور کن باهاش برایه حرف زدن..

اصلا بهونه نمیخاد ماشالا ۲۹ سالته عاقل  و بالغ زنگ بزن به گوشیش  یا بهش پیام بده و یه قرار دو نفره بزار حست رو ی جورایی بهش بگو  اگر شعور داشته باشه درک میکنه و سو استفاده  نمیکنه گاهی وقتا ادم از غرورش میگذره به خاطر به سری مساعل که به نفعشه

واااااا مگه چیشده بینتون خیلیم میشه یکم از غرورت کم کن یه بهونه بیار چ میدونم بگو راجب پیشنهادت خیلی ...

بعد از دو ماه نمی تونم اگر راهی بوود تمام دلم رو خوش نمیکردم به آقا

بعد از دو ماه نمی تونم اگر راهی بوود تمام دلم رو خوش نمیکردم به آقا

اتتتفاقا خیلیم‌میتونی بگو این دوماه رو وقت گذاشتم و مفصل فکر کردم و مشاورع رفتم بیا ی جایی تا صحبت کنیم راجب پیشنهادت 

اتتتفاقا خیلیم‌میتونی بگو این دوماه رو وقت گذاشتم و مفصل فکر کردم و مشاورع رفتم بیا ی جایی تا صحبت ک ...

کاش به همین سادگی بود بعد دو ماه انگار منو نمیشناسه حالا برم چی بگم میدونی من دیوونه حتی به خاطر دلم رفتم براش سوغاتی حریدم