2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭

188 بازدید | 27 پست

من دارم از مشهد برمیگردم به امید رفتم شاید امام رضا حاجتم رو بده و اون خواستگار که دوستش دارم برگرده اما نیومد همه چی تموم شد دیگه نمیخوام برم شهرم دیگه نمیخوام نفس بکشم خدا این چه کاری بود کردم اومدم نشون بدم جدیم رو خط  قرمز زندگیم اما همه چی نابود شد بهتر از اون نه خواستگاری داشتم نه خواهم داشت خدا چرا من نمیمیرم خدا ....این روزا دنبال مژده حاجت روایی بودم اما.... خدا لعنت به من یه کتری کن پام به شهرم نرس

حال من خوب است اما تو باور نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنتی فکر دوستش ندادم اونم به خاطر این که ادم تو داریم حساسیتم رو نفهمید نفهمید از قلیون متنفففففرم و از همه بدتر برخورد احمقانه من خریت من

توکلت به خودا باشه عزیز دلم 

نمی تونم حالم بده 😭😭😭😭 الن اینا رو با گریه دارم مینویسم کاش تو قلبم بودی بفهمی چه خبره

تروخدا ناراحت نباش به همین روز قسم بعد اون یه همسر خوب نصیبت میشه من با یه دندنگی و لجبازی با کسی ک دوسش داشتم ازدواج کردم الان زندگیم داغونه انگار جادو شدیم

خداجونم میشه یکم دلمو آروم کنی..دلم آشوبه😔                                                                                                          
نمی تونم حالم بده 😭😭😭😭 الن اینا رو با گریه دارم مینویسم کاش تو قلبم بودی بفهمی چه خبره

قشنگم همه تو زندگیشون سختی هست مشکل هست این چیزا واشه همه پیش میاد ایشالا ب حق امام رضا خودا مراد دلتو میده

عزیزم میبینی خاستگارت رو؟؟باهاش رودر رو میشی؟

نه نمیبینمش نمی تونم برم بگم برگرد گفتم شاید امام رضا ع کمک کنه اما نشد

تروخدا ناراحت نباش به همین روز قسم بعد اون یه همسر خوب نصیبت میشه من با یه دندنگی و لجبازی با کسی ک ...

دلم این حرفا حالیش نیست چه جوری امید داشته باشم وقتی یه خواستگار خوب نداشتم

دلم این حرفا حالیش نیست چه جوری امید داشته باشم وقتی یه خواستگار خوب نداشتم

بخدا میاد ب موقعه اش تروخدا مثل من نکن

نمی دون دارم دیوونه میشم نمی خوام برگردم شهرم ای خدا حالم بده داغونم

اروم باش ب روزایی فکر کن ک خوشبخت بشی ن مثل من ب حال و روز الانت زار بزنی..اینده نگر باشه خواهرم