2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت میخوندم شایدیه ماه درونم روشن بود

الان دیگه نمیخونی خیلی تو روحیه ادم تاثیر مثبت میزاره

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

من قبلاً نماز نمی‌خوندم روزه نمیگزفتم ولی از قبل عید نماز رو شروع کردم ماه رمضون هم روزه گرفتم بشدتتتتتتتت برام خوب بود.  بخاطر تغییر وضعیت و این چیزا یا حاجت نبود ک رفتم سمت نماز و روزه فقط بخاطر خودم و ارامشم و عشقم ب خدا رفتم  ولی با این وجود اتفاقات خیلی خوبی تو زندگیم افتاد که  شگفت زده ام کرد واقعا.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من چندسال مرتب صبح ظهر شب همه رو میخوندم الان از عید ب این ور خیییییلی کاهل نماز شدم دلم میخاد بخونم نمیتونم

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

من دوره اي ميخوندم قبلا الان دائم ميخونم 

خيلي خيلي بينهايت تاثير گذار هست،

بدون ريا نماز خوندن عاليه !

رو چهره هم تاثير داره 

چون يكي از غذاهاي روح ما هست 

دليل علمي نماز رو سرچ كن 

اگه كسي نميخونه هم حالت ركوع و سجده رو انجام بده حداقل 

و وضو رو حداقل نماز نميخونه انجام بده سرشار از ارامش 

همش دليل علمي هم داره 

من قبلاً نماز نمی‌خوندم روزه نمیگزفتم ولی از قبل عید نماز رو شروع کردم ماه رمضون هم روزه گرفتم بشدتت ...

چه خوب دعا کن منم بتونم بخونم دیگه ترکش نکنم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

من حدود نه سال که نماز میخونم قبلش نمیخوندم خداروشکر زندگیم خیلی خوب و بهتر شد و تو کارهام موفق تر شدم و رضایتم از زندگی بیشتر شده و برکت تو زندگیم هستش به لطف خدا

درضمن روی اخلاق و رفتارم خیلی تاثیر داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم