2777
2789
عنوان

عصبی بودن

891 بازدید | 31 پست

سلام دوستان عزیز. من خیلی عصبیم زود. عصبی میشم و زودم  پشیمون میشم من افسرده هستم ایا عصبی بودنم از. علایم افسردگیه یا کلا همینجوری هستم؟؟؟؟تحمل هیچی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین ب ۱۲ و وبتامین دی بدنت رو چک کن . گلاب خیلی خوبه هر وقت عصبی هستی کمی با اب قاطی کن بخور 

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟

من دیشب یه دعوای بزرگ تو زندگی مامانم و ناپدریم درست کردم مامانمو مجبور کردم فدش بده بهش کلی هم اس ام اس به جای مامانم براش زدم الان پشیمونم 

تا آرنج همیشه دستشو عسل کرده تو حلقوم من ولی من گاز میگیرم حالم بده چکار کنم دلش شکسته

خدایا مرسی❤️💋

واا پس نصف ملت افسرده هستن خب عزیزم تو باید درک کنی که تو هم یه آدمی و گاهی کنترلت رو از دست میدی شاید به خاطر تنش یا اتفاقات زندگیت یکم زود رنج شدی و سریع از خودت واکنش نشون میدی به نظرم که سعی کن به خودت اهمیت بدی و زیاد فکرای منفی نکنی 

من دیشب یه دعوای بزرگ تو زندگی مامانم و ناپدریم درست کردم مامانمو مجبور کردم فدش بده بهش کلی هم اس ا ...

وای چ بد،مامانت گناه داره

بهتره در این مواقع ب این فک کنی ک این اتفاق ناراحت کننده ای ک اوفتاد ایا تا ۵ سال دیگه اثرش هس یا ن فراموش میشه ، پس اگ فراموش میشه و بی اهمیت و بی تاثیر پس بهتره فک نکنم بهش، و از کنارش بگذرم،یا تودتو مشغول کن ...در هر صورت حتما ترک کن چون خیلی زشته 

واا پس نصف ملت افسرده هستن خب عزیزم تو باید درک کنی که تو هم یه آدمی و گاهی کنترلت رو از دست میدی شا ...

اخه من سر. چیزای بیخود. عصبی میشم خیلی زود. عصبی میشم 

وای چ بد،مامانت گناه داره بهتره در این مواقع ب این فک کنی ک این اتفاق ناراحت کننده ای ک اوفتاد ایا ...

اون خیلی خوب و مظلومه خیلی پول خرج کنه ولی من باهاش خیلی بدم مامانمو ازش دور میکنم حسودیم میشه😶

خدایا مرسی❤️💋