2777
2789
عنوان

عصبی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من سر. چیزای بیخود. عصبی میشم خیلی زود. عصبی میشم 

نمیدونم عزیزم دکتر فقط گفت افسردگی داری دیگه گفتار درمانی یا دارویی برات انجام نداد سعی کن از چیزای پر تنش دوری کنی 

نمیدونم عزیزم دکتر فقط گفت افسردگی داری دیگه گفتار درمانی یا دارویی برات انجام نداد سعی کن از چیزای ...

دارو مصرف میکنم

ببینید. مثلا اگه شوهرم دیرتر از. سرکار. بیاد. عصبی میشم باهاش بحث میکنم و داد. میزنم یا اگه بچه های برادر. شوهرم بیان سرصدا کنن عصبی میشم

اون خیلی خوب و مظلومه خیلی پول خرج کنه ولی من باهاش خیلی بدم مامانمو ازش دور میکنم حسودیم میشه😶

گناه داره...نکن این کارو دل کسی رو نشکون ، ادم ب این خوبی اهش دامنتو بگیره خدایی نکرده میخوای چیکار کنی ؟؟؟!!!.....جواب خدا رو میخوای چطوری بدی؟؟؟؟!!!!!!..‌..این همه ادم خوشبخ زورت ب مادر بیچارت میرسه !!!!شما هم بچه داری جاتو با اونا عوض کن ببین چ حالی دارن....بچه بازی رو بزار کنار ب خودت بیا ، جدی میگم ، از خوشبختی بقیه ذوق کن تا خدا ببینه وقتی ت ذوق میکنی دوس داری خدا ت رو هم مث اونا خوشبخ میکنه

خب برای مقابله باهاش چکار. میکنی

میام اینجا خوب میشم😁

شوهرم میاد پیشم عاااااالی میشم یعنی وقتی شوهرم نیست خلم تا میاد ازین رو به اون رو هستم ...

بد اخلاقیام واسه مامانه طفلیمه ..البته با فامیل شوهرمم خوب نیستم اخمالودم باهاشون همیشه

خدایا مرسی❤️💋
افسردگیم مزمنه گفت افسردگی فصلی 

عزیزم میدونی که افسردگی دیس تایمی(افسردگی مزمن)باید جدی بگیریش.برای درمانش،روان درمانی(صحبت درمانی)داروهایی مثله ضدافسردگی ها یا ترکیبی ازین درمانها استفاده میکنن