2777
2789
عنوان

کادوی تولدم😑

203 بازدید | 13 پست

سلام 

بچه ها داستان کادوی تولد اینه که شوهرم پارسال تو یک مناسبتی یکی از دستبندا که اسمو با طلا می نویسن به من کادو داد و من خیلی ذوق کردم یک چیز دیگه هم بگم که من سه سال پیش همه طلاهامو به خاطر خونه خریدن فروختم و دایما از شوهرم خواستم که گوشواره برام بخره چون گوشام به بدل حساسه(واینم بگم که طلا خریدن براش راحته چون کارش مربوط به طلاس نه که وضعش خوب باشه ولی شرایطی می تونه بی منت طلا بخره)

خلاصه که امسال تولدم گفت که یک سورپرایز حسابی برات دارمو کلی در موردش فکر کردمو این حرفا شب که جعبرو باز کردم دیدم بازم اسممو با طلا زده رو مروارید حالا اصلا من از مروارید متنفرمو هیچ وقت تو عمرم مروارید ننداختم

یکی از این ناراحتم که چرا به خواسته من توجه نمی کنه که یک جفت گوشوارسو بهش گفتم هر چقدر ریز کوچولو باشه مهم نیست

دوم اینکه بعد از این همه سال زندگی اصلا سلیقه منو نمیشناسه مگه میشه

حالا بنظرتون من حق دارم ناراحت بشم الانم برام رفته تو قیافه که چرا مثلا ذوق نکردم

خوب مگه ذوق زوریه

تو در من نهاده شدی و من از آن روز آغاز شدم❤❤

کادو از شوهر هرچی باشه هیجان انگیزه.  حالا ذوق میکردی. بعد میگفت گوشواره نیاز داری 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجورس نکن

پارسال واسه سالگرد ازدواج شوهرم برام گردنبند خیلی خوشگلی خرید (من از طلا متنفرم)گفتم نمیخوامش خیلی دلش شکست گناه داره الکی ذوق کن چی میشه مگه

گوشواره ام برات میگیره به وقتش

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
کادو از شوهر هرچی باشه هیجان انگیزه.  حالا ذوق میکردی. بعد میگفت گوشواره نیاز داری

خوب عزیزم هزار بار بخش گفتم منم از همین ناراحتم

عزیزم خیلی کار بدی کردی ذوق نکردی واقعا زدی تو حالش میتونستی چند روز دیگه بگی برام گوشواره بگیر

واقعا یعنی کار من بد بوده آخه من آدم تابلوییم اصلا فیلم نمی تونم بازی کنم بخدا

مروارید که خیلی قشنگه .میشه عکسش رو بدی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
مروارید که خیلی قشنگه .میشه عکسش رو بدی

عزیزم تو سلیقه من نیست کاش دوست داشتم

بعدشم این دفعه گردنبنده باز دستبنده مرواریدو شاید می تونستم تحمل کنم گردنبندشو واقعا دوست ندارم

حالا باید زوریم بندازمش احتمالا